Ο λαμπερός γάμος της Jennifer Gates: Η κόρη του μεγιστάνα παντρεύτηκε τον Αιγύπτιο ιππέα - το ρομαντικό νυφικό Vera Wang (φωτό & βίντεο)

Την συνόδεψαν μαζί ο Bill και η Melinda Gates

Λαμπερός γάμος για την μεγάλη κόρη του δισεκατομμυριούχου Bill Gates, Jennifer και τον 30χρονο Αιγύπτιο σύντροφό της.

Η κληρονόμος της Microsoft, Jennifer Gates παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Nayel Nassar, σε μια όμορφη τελετή, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι της στο Westchester της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την daily mail είχε προηγηθεί μια μυστική θρησκευτική μουσουλμανική τελετή το βράδυ της Παρασκευής.

Η συγκεκριμένη τελετή πραγματοποιήθηκε στον κήπο του πολυτελούς κτήματος της οικογένειας (142 στρεμμάτων) στο Βόρειο Σάλεμ της Νέας Υόρκης, ενώ ακολούθησε το Σάββατο η δεύτερη πολιτική τελετή και δεξίωση με 300 καλεσμένους.



 

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές ήταν ο Bill Gates χόρεψε μαζί με την κόρη του το τραγούδι «Can You Feel The Love Tonight» του Elton John.

Η 25χρονη είχε επιλέξει ένα ρομαντικό νυφικό από την Vera Wang με μακρύ πέλπλο, ενώ βγήκε από το αρχοντικό πλαισιωμένη από εννέα παράνυφες, οι οποίες φοορύσαν πράσινα φορέματα.

Είχε τα μαλλιά της μισά  πιασμένα πάνω και μισά κάτω, ενώ ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια τόνιζαν το υπέροχο φόρεμά της. Να σημειωθεί ότι στην τελετή που έγινε την Παρασκευή είχε φορέσε ένα λευκό φόρεμα που έφτανε λίγο πιο κάτω από το γόνατο.

Ήταν οι γονείς της Bill και Melinda Gates εκείνοι που την «έδωσαν» στον γαμπρό, ο οποίος περίμενε με αγωνία την αγαπημένη του (όπως άλλωστε και οι καλεσμένοι), να εμφανιστεί με την γαμήλια τουαλέτα της. Η Melinda Gates φορούσε ένα πορφυρό φόρεμα, ενώ ο πρώην σύζυγός της ένα σκουρόχρωμο, επίσημο κοστούμι.

Ένας ειδικά διαμορφωμένος «βοτανικός κήπος» είχε δημιουργηθεί στον εξωτερικό χώρο, όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να απολαύσουν τα κοκτέιλ τους, ωστόσο κάποια στιγμή έβρεξε και έτσι να αγκάστηκαν να πάνε ξανά μέσα.

Η Jennifer ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον επαγγελματία ιππέα τον Ιανουάριο του 2020, ενώ να σημειωθεί ότι έχει ακόμα δύο αδέλφια, την 19χρονη Phoebe και την 22χρονη Rory.

Η 25χρονη αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο California Ivy League την άνοιξη του 2018 με πτυχίο ανθρώπινης βιολογίας, ενώ ο καλός της. ο οποίος κατάγεται από την Αίγυπτο, πήρε το πτυχίο του στα Οικονομικά, επίσης από το ίδιο πανεπιστήμιο το 2013.

Ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ξεκίνησε τον ιππικό αθλητισμό στην ηλικία των πέντε ετών. Και οι δυο, σύμφωνα με το ET, τα έχουν καταφέρει επαγγελματικά στο συγκεκριμένο άθλημα, αφού έχουν συμμετάσχει μεταξύ άλλων στο Grand Prix.

Αφού έκανε ένα χρόνο off, για να επικεντρωθεί στην ιππασία η Jennifer Gates γράφτηκε στην Ιατρική Σχολή Icahn στο Mount Sinai της Νέας Υόρκης, όπου αυτή τη στιγμή σπουδάζει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ