Αντώνης Βλοντάκης: «Όχι δεν θα φιλήσεις! - η γυναίκα μου όταν είδε στο σενάριο ότι θα φιλήσω άλλη ηθοποιο...» (βίντεο)

«Είχε πολλή πλάκα»

Ο Αντώνης Βλοντάκης, που πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του MEGA «Το Αύριο μας Ανήκει» μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Τι λες Τώρα» για το πως αντιδράει η γυναίκα του, Κορίνα Στεργιάδου, στις ερωτικές σκηνές.

«Με γνώρισε ως πολίστα και μετά δεν μπορεί να αποδεχτεί το κομμάτι του ηθοποιού… Αν ήμουν δηλαδή ζαχαροπλάστης, θα έκοβε τα γλυκά;» είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι:

«Η πρώτη φορά που έπρεπε να φιλήσω ηθοποιό είχε πολλή πλάκα. Διάβαζα τα σενάρια και επειδή δεν συγκρατώ ατάκες, με βοηθούσε η Κορίνα. Αφού διάβαζε τα παιδιά, διάβαζε και εμένα. Εκεί που κάναμε πρόβα τα λόγια, είδε στο σενάριο ότι πρέπει να φιλήσω. Όχι, μου λέει, δεν θα φιλήσεις!

Δεν μπορώ της λέω να αλλάξω το σενάριο. Ήταν η πρώτη φορά που υπήρχε μια αντίδραση που ήταν  κωμικοτραγικό. Πραγματικά εκνευρίστηκε. Αλλά με τον καιρό συνήθισε, λίγο το αποδέχτηκε, λίγο κάνει τα στραβά μάτια, λίγο κοιτάζει αλλού…».

Ακόμα είπε ότι η σύζυγός του δεν έχει πολύ χρόνο να δει τηλεόραση. «Συνέχεια κάτι κάνει. Οπότε αυτό λίγο με σώνει..».

Όσο για την συμμετοχή του στη σειρά του Mega ανέφερε πως: «Πραγματικά αισθάνομαι ευλογημένος και τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή τη σειρά. Συμβαίνουν πολλά και διάφορα, ανατροπές επί ανατροπών».

Για τα παιδιά του και τον ρόλο του ως πατέρας είπε:  «Να απολαύσουμε την ηλικία των παιδιών μας, γιατί όσο μεγαλώνουν, μεγαλώνουν και οι έγνοιες. Θέλω να έχω μία ενημέρωση… Όταν δεν την παίρνω από τα παιδιά μου, τη βρίσκω από αλλού. Είναι δύσκολες εποχές, δεν μπορούμε να αφήνουμε τα παιδιά μας στον αυτόματο».

«Δεν υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονέα. Το κάθε παιδί έχει τη δική του προσωπικότητα, οι γενιές αλλάζουν, δεν μπορείς πλέον να ξεγελάσεις τα παιδιά» συμπλήρωσε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ