Emma Watson: Πρωτοποριακή εμφάνιση με φόρεμα φτιαγμένο από ανακυκλωμένα νυφικά & παντελόνι - καμπάνα (φωτό)

Επέστρεψε στο red carpet μετά από σχεδόν δύο χρόνια!

Η Emma Watson επέστρεψε στο κόκκινο ή μάλλον στο πράσινο χαλί, μετά από σχεδόν δύο χρόνια, με την 31χρονη να παρευρίσκεται στα Earthshot Prize.

Η ηθοποιός του Χάρι Πότερ συνάντησε την Κέιτ Μίντλετον, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και άλλους διάσημους στην πρώτη τελετή των περιβαντολλογικών βραβείων, που έγινε την Κυριακή στο Λονδίνο.

Ήταν τον Δεκέμβριο του 2019, όταν πήγε τελευταία φορά σε κάποιο red carpet event, με την ηθοποιό να βρίσκεται τότε στην πρεμιέρα του Little Women, τρεις μήνες πριν από την έναρξη της πανδημίας, σύμφωνα με το eonline.com.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αυτό δεν την εμπόδισε βέβαια να κλέψει τις εντυπώσεις με το τολμηρό outfit της. Η νεαρή σταρ που είναι υπερμάχος των δικαιωμάτων των γυναικών και ευσαισθητοποιημένη με θέματα που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον και την κλιματική αλαλγή στράφηκε στη βιώσιμη μόδα για το look της.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το ασύμμετρο φόρεμά της - από τούλι και δαντέλα - ήταν μια δημιουργία του Βρετανού σχεδιστή Harris Reed και ήταν φτιαγμένο από 10 ανακυκλωμένα νυφικά από την Oxfam, μια φιλανθρωπική οργάνωση που στοχεύει στο να βοηθήσει  φτωχές γυναίκες, ανέφερε το The Evening Standard. 

Το φουστάνι ήταν λευκό με ανοιχτή πλάτη, ενώ από κάτω το είχε συνδυάσει με ένα μαύρο παντελόνι καμπάνα και χοτροκομμένα - επίσης μαύρα- παπούτσια.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με την Vogue η Emma Watson παρουσίασε το βραβείο Fix Our Climate, το οποίο πήρε η εταιρεία AEM Electrolyser με έδρα στην Ταϊλάνδη για την πράσινη τεχνολογία υδρογόνου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ