Φόνος για ένα φιλί: Μητέρα τριών παιδιών σκότωσε το φίλο της γιατί αρνήθηκε να τη φιλήσει -Τραγική κατάληξη για το ερωτικό τρίγωνο

Συνελήφθη και προφυλακίστηκε

Μια μητέρα τριών παιδιών στο Ιλινόις πυροβόλησε έναν άνδρα αφού αυτός - και η κοπέλα του - αρνήθηκαν να τη φιλήσουν, ανέφεραν οι αρχές.

Η 28χρονη Claudia Resendiz-Florez, μόλις είχε μετακομίσει με τον James P. Jones, 29 ετών και την κοπέλα του στο συγκρότημα διαμερισμάτων Preserve Woodfield στο Rolling Meadows , όταν το ερωτικό τους τρίγωνο είχε τραγική κατάληξη, αναφέρει  η Chicago Sun-Times.

Οι τρεις το βράδυ της περασμένης Πέμπτης είχαν βγει για ποτά όταν και η Ρεσέντιζ-Φλόρες ζήτησε από τον 29χρονο αντί να φιλήσει την κοπέλα του να φιλήσει εκείνη. Εκείνος αρνήθηκε.

Οι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση ανέφεραν ότι η Φλόρες ζήτησε και από την κοπέλα του Jones, να την φιλήσει και αρνήθηκε και εκείνη.

Η Φλόρες επέμεινε να ζητάει στον Jones και στην κοπέλα να τη φιλήσουν και όταν επέστρεψαν στο σπίτι αλλά εκείνοι αρνήθηκαν ξανά και ξανά εξοργίζοντας την, αναφέρουν οι εισαγγελείς.

Τότε η Φλόρες έπιασε το όπλο του Τζόουνς, που ήταν κρυμμένο κάτω από ένα μαξιλάρι καναπέ στο σπίτι και τον απείλησε.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι ο Τζόουνς προσπάθησε να κατεβάσει το όπλο όταν είδε ότι είχε βγάλει την ασφάλεια, ωστόσο η γυναίκα μπόρεσε να σηκώσει τα χέρια της και να τον πυροβολήσει μία φορά στο στήθος.

Η κοπέλα του Jones κάλεσε την αστυνομία και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος βρήκαν το όπλο.

Η Resendiz-Florez αναγνωρίστηκε ως η δράστης, συνελήφθη από την αστυνομία και φέρεται να ομολόγησε τον πυροβολισμό. Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Rolling Meadows, κατηγορείται για φόνο, αναφέρει το Ny Post , που επικαλείται ως πηγή την εφημερίδα Chicago Sun- Times.

Ένας δικηγόρος της Resendiz-Florez, βοηθός του δημόσιου υπερασπιστή Courtney Smallwood, υποστήριξε ότι η  πελάτης του δεν ζούσε με το ζευγάρι εκείνη την εποχή αλλά με την οικογένειά της στο Des Plaines

Ο δικαστής John F. Lyke Jr. ζήτησε την προφυλάκιση της Florez χωρίς εγγύηση. Η δράστης θα εμφανιστεί ξανά  στο δικαστήριο την Τρίτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ