Σταυρούλα Τζαφέρη: «Δέχτηκα απειλές ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι» - τι είπε η food blogger που ξυλοκοπήθηκε (βίντεο)

Είναι ακόμα σε σοκ

Για την κακοποίηση που δέχτηκε μίλησε η Σταυρούλα Τζαφέρη, η γυναίκα από την Κρήτη η οποία πριν κάποιες ημέρες ανέβασε στην σελίδα της στο Twitter φωτογραφίες με το πρησμένο της πρόσωπο.

Οι εικόνες της γνωστής μαγείρισσας και food blogger είχαν «φέρει» κύμα συμπράστασης με πολλούς χρήστες της πλατφόρμας να της στέλνουν μηνύματα και να την ρωτούν αν χρειάζεται κάτι. Την ίδια ώρα όμως η γυναίκα δέχτηκε και πολλά σχόλια μίσους.

Μιλώντας στο T-live η Τζαφέρη είπε μεταξύ άλλων ότι δέχτηκε απειλές ότι «θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι».

«Έχει γυρίσει η μισή Χρυσή Αυγή και μου λέει ξέρουμε που θα είσαι στις 7 το απόγευμα. Δέχτηκα απειλές ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι. Από μόνοι τους αποφάσισαν αυτοί οι άνθρωποι πως είναι του χώρου “αντίφα”, είναι ο,τιδήποτε. Δεν ξέρω πώς. Δεν έχω την ενέργεια να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα».

«Αυτή τη στιγμή είμαι στο αστυνομικό τμήμα για άλλη μία φορά γιατί με κάλεσαν για συμπληρωματική δήλωση. Εγώ είμαι μαγείρισσα και έχω γυρίσει στην Ελλάδα 1,5 χρόνο. Μου έστειλαν μηνύματα αποκαλώντας με ψεύτρα, ότι προσποιούμαι ότι συνέβη κάτι. Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα σε μία φάση σοκ για το πώς συνέβη. Είμαι συνολικά με δύο ώρες ύπνο» είπε ακόμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ