Ο Σπύρος Σούλης έχει τις πιο ωραίες ιδέες: Φτιάξτε την τέλεια είσοδο ακολουθώντας τις αρχές του Φενγκ Σούι

Ένα κομμάτι από μαύρη τουρμαλίνη στην είσοδό σας θα προστατεύσει την καλή ενέργεια και θα την κρατήσει στο σπίτι.

Όλοι μας θέλουμε να επιστρέφουμε σε ένα χαρούμενο σπίτι μετά από μία κουραστική μέρα, αλλά και να φεύγουμε από αυτό με καλή διάθεση. Και όπως είναι γνωστό το πρώτο πράγμα που συναντούμε όταν ερχόμαστε, αλλά και το τελευταίο που βλέπουμε όταν φεύγουμε είναι η είσοδος.

Σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σούι η είσοδος του σπιτιού πρέπει να είναι «ανεμπόδιστη» ώστε να κυλάει η ενέργεια και να είναι παράλληλα καθαρή και ευάερη. Η απομάκρυνση της ακαταστασίας και η δημιουργία ενός λειτουργικού και ευχάριστου χώρου θα σας χαρίσει ηρεμία και θετική ατμόσφαιρα. Δείτε πώς θα το πετύχετε.

5 Τρόποι για να Διώξετε την Αρνητική Ενέργεια Από το Σπίτι σας

Περιορίστε την ακαταστασία Η είσοδος δίνει την ατμόσφαιρα σε ολόκληρο το σπίτι και γι αυτό πρέπει να είναι πάντα τακτοποιημένη. Επιδιώξτε να δημιουργήσετε συστήματα οργάνωσης που θα διατηρούν την ακαταστασία στο μίνιμουμ και επιλέξτε έπιπλα και αξεσουάρ που κρατάνε τους διαδρόμους ανοιχτούς.

Φενγκ Σούι

Η είσοδος δίνει την ατμόσφαιρα σε ολόκληρο το σπίτι και γι αυτό πρέπει να είναι πάντα τακτοποιημένη.

Φέρτε το έξω μέσα Τα φυτά είναι βασικό συστατικό του Φενγκ Σούι και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια πολύ όμορφη είσοδο. Επιλέξτε φυτά με στρογγυλά και όχι μυτερά φύλλα. Επιλέξτε τα φυτά σας λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του χώρου σας και το φυσικό του φως.

Φενγκ Σούι

Τα φυτά είναι βασικό συστατικό του Φενγκ Σούι.

Δώστε βάση στον φωτισμό Όταν σχεδιάζετε τον φωτισμό σας προσπαθήστε να έχετε διάφορες πηγές φωτισμού σε διάφορα ύψη. Ένα φωτιστικό οροφής και ένα λαμπατέρ ή ένα ζευγάρι απλίκες, για παράδειγμα. Αν υπάρχει παράθυρο και θέλετε να μην σας βλέπουν εξετάστε το ενδεχόμενο να τοποθετήσετε στόρια.

Φενγκ Σούι

Προσπαθήστε να έχετε διάφορες πηγές φωτισμού σε διάφορα ύψη.

Προσέξτε τη θέση του καθρέπτη Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, όταν ο καθρέπτης είναι ακριβώς απέναντι από την πόρτα σας τότε το chi (δηλαδή η καλή ενέργεια) δραπετεύει. Προτιμήστε να βάλετε τον καθρέπτη κάθετα στην πόρτα, πάνω ίσως από μια κονσόλα. Αυτή η διάταξη θα δημιουργήσει έναν χώρο για τα κλειδιά σας και άλλα αντικείμενα και θα σας επιτρέψει να ρίχνετε μια γρήγορη ματιά πριν φύγετε από το σπίτι αναφέρει το spirossoulis.

Φενγκ Σούι

Προτιμήστε να βάλετε τον καθρέπτη κάθετα στην πόρτα.

Φροντίστε την εξώπορτα Αν η πόρτα σας κολλάει ή δεν ανοιγοκλείνει όπως θα έπρεπε φροντίστε να την φτιάξετε. Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι οι προβληματικές πόρτες σας στερούν ευκαιρίες στη ζωή. Διορθώστε, λοιπόν, οποιοδήποτε πρόβλημα έχει η εξώπορτα κάνοντας έναν γρήγορο έλεγχο των μεντεσέδων και της κλειδαριάς. Επίσης, αν χρειάζεται βάψιμο κάντε το το συντομότερο δυνατό.

Φενγκ Σούι

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι οι προβληματικές πόρτες σας στερούν ευκαιρίες στη ζωή.

Προσθέστε μερικούς κρυστάλλους Ένα κομμάτι από μαύρη τουρμαλίνη στην είσοδό σας θα προστατεύσει την καλή ενέργεια και θα την κρατήσει στο σπίτι. Επίσης ο αμέθυστος είναι άλλη μία καλή επιλογή που θα «καθαρίσει» την ενέργεια καθώς ουδετεροποιεί την αρνητικότητα και ακτινοβολεί την αισιοδοξία. Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι οι κρύσταλλοι είναι και υπέροχα διακοσμητικά στοιχεία που θα ομορφύνουν την είσοδο του σπιτιού σας!

Φενγκ Σούι

Ένα κομμάτι από μαύρη τουρμαλίνη στην είσοδό σας θα προστατεύσει την καλή ενέργεια και θα την κρατήσει στο σπίτι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ