Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Βγήκαν από το μαιευτήριο με το μωράκι τους αγκαλιά - Τα outfits του stylish ζεύγους (φωτό)

Πήγαν στο σπιτάκι τους με το μωράκι τους... 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέη η Κατερίνα Στικούδη από την Κυριάκή, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι με τον με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, γνωστό ως Dj Rico.

Αν και η διάσημη τραγουδίστρια είχε κρατήσει, όσο μπορούσε, την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εμφανίστηκε πρόσφατα στο J2US με φουσκωμένη κοιλίτσα.

 

 

 

 

 

 

Την ίδια ώρα το βράδυ του Σαββάτου, δεν έδωσε το παρών στο μουσικό show, με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη να λέει «νιώθω μοναξιά. Νιώθω ότι δεν έχω άνθρωπο στο Celebrity room. Τίποτα, κενό γιατί το Κατερινάκι μας από λεπτό σε λεπτό γεννάει. Είναι στο νοσοκομείο. Αν ακούσουμε τραγούδι, σημαίνει ότι θα έχει βγει ο μπέμπης. Περιμένω από το κοντρόλ να μου το πει».

Σήμερα το τρισευτυχισμέο ζευγάρι πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και πλέον οι τρεις τους, βρίσκονται στο σπιτάκι τους, όπου ένα μαγικό ταξίδι ξεκινάει. 

Οι δυο τους με αθλητικά outfits και την χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, βγήκαν από το μαιευτήριο και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε με το μωράκι τους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ