Επέτειος γάμου για τα πιτσουνάκια Μπριζίτ & Εμανουέλ Μακρόν - Ο πρόεδρος & η Πρώτη Κυρία γιορτάζουν 14 χρόνια κοινής ζωής -Πάντα ερωτευμένοι! (φώτο)

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το γάμο τους ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν απέδειξαν ότι η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανένα ρόλο όταν υπάρχει αγάπη.

H 20η Οκτωβρίου είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για το προεδρικό ζευγάρι της Γαλλίας. Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν γιορτάζουν την επέτειο των γάμων τους. 

Στις 20 Οκτωβρίου του 2007 ο Γάλλος Πρόεδρος παντρεύτηκε την κατά 24 χρόνια μεγαλύτερη του Brigitte Trogneux, παρά το "σάλο" που είχε ξεσπάσει λόγω της διαφοράς της ηλικίας τους.

Ο έρωτας τους όμως μετράει πολύ περισσότερα χρόνια ζωής.

 

 

Οι δυό τους γνωρίστηκαν το 1992 όταν ο Μακρόν ήταν 15 ετών.

Ο νεαρός Εμανουέλ ερωτεύθηκε παράφορα την καθηγήτρια που του έκανε Λατινικά και Γαλλικά.

 

 

Tότε ο Πρόεδρος της Γαλλίας αποκαλούσε τη μέλλουσα σύζυγό του «Mme Auzière» που ήταν το επίθετο του πρώτου συζύγου, της Μπριζίτ Μακρόν.

 

 

Ο έρωτας τους ήταν τόσο δυνατός που ο Μακρόν θέλησε πολύ γρήγορα να επισημοποιήσει τη σχέση τους.

 

 

Πριν το κάνει αυτό, φρόντισε να δημιουργήσει άριστες σχέσεις με τα τρία παιδιά της Μπριζίτ  Sébastien, Laurence και Tiphaine, από τα οποία μάλιστα ζήτησε το χέρι της.

 

 

 

 

"Ήρθε να μας δει και μας είπε ότι θα ήθελε να φτιάξει τη ζωή του με τη μαμά μας. Ήταν μια δυνατή πράξη. Δεν θα είχαν όλοι το κουράγιο να το κάνουν. Να έρθει να μας ζητήσει το χέρι της.

 

 

 

 

Ήθελε να μάθει. αν το δεχόμαστε », θυμήθηκε ο Tiphaine Auzière στο BFMTV.

 

 

 

 

Η Μπριζίτ δεν είπε αμέσως το μεγάλο "Ναι". Στην αρχή ήταν διστακτική.

 

 

 

 

Την προβλημάτιζε η διαφορά της ηλικίας και το γεγονός ότι είχε παιδιά, λέει μια φίλη της, σύμφωνα με το γαλλικό Closrer.

 

 

 

 

Η συγκινητική ομιλία του Μακρόν στο γάμο

Στις 20 Οκτωβρίου 2007,  ο Emmanuel και η Brigitte Macron παντρεύτηκαν στο δημαρχείο του Le Touquet.

 

 

 

 

 

 

"Σε κάθε περίπτωση, είμαστε και οι δύο πολύ χαρούμενοι που είστε εδώ για να είστε κοντά μας  αυτή τη στιγμή, γιατί ο καθένας σας έχει γίνει μάρτυρας αυτά τα τελευταία δεκατρία χρόνια, αυτού που ζήσαμε", είπε ο Πρόεδρος που τότε δεν είχε κλείσει ακόμα τα 30.

 

 

 

 

 

 

"Και  αποδεχτήκατε τη σχέση μας  και μάς κάνατε αυτό που είμαστε σήμερα. Δηλαδή, ίσως, κάτι όχι πολύ συνηθισμένο, ένα ζευγάρι όχι πολύ φυσιολογικό, αν και δεν μου αρέσει πολύ αυτό το επίθετο, αλλά ένα ζευγάρι που υπάρχει και αγαπιέται.

 

 

 

 

 

 

Και αυτό είναι χάρη σε σας".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολύ συγκινημένος, ο Εμανουέλ Μακρόν κατέληξε: «Θα ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω που μας δεχτήκατε, που μας αγαπήσατε όπως ήμασταν. Ειδικότερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά της Μπριζίτ, γιατί αν υπάρχουν κάποιοι για τους οποίους η σχέση μας δεν ήταν τόσο απλή, ήταν αυτά. Και  χάρη σε αυτά σήμερα ενώνουμε τις ζώες μας.».

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το γάμο τους ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν απέδειξαν ότι η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανένα ρόλο όταν υπάρχει αγάπη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Παραμένουν ερωτευμένοι όπως την πρώτη μέρα!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ