Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H Παρασκευή είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Οκτωβρίου, όπως σας το έχω ήδη επισημάνει στις θετικές και δύσκολες ημέρες του μήνα, είναι η Παρασκευή, καθώς ολοκληρώνεται το τετράγωνο (όψη έντασης) του Άρη στην πορεία του στον Ζυγό, με τον Πλούτωνα.

Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη «παιχνιδιών εξουσίας», αντιπαραθέσεων, πίεσης και βίας. Ενδεχομένως την έκφραση των παραπάνω να τη δούμε και στην επικαιρότητα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς από την πλευρά σας, τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους όσο και στις μετακινήσεις. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή και κατανόηση, τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και στο εργασιακό.

Ελέγξτε τον θυμό και την έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων σας. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από τη δουλειά ή ακόμη κι από το σπίτι να σας καταπιέσει περισσότερο ή να γίνετε ο στόχος κάποιου που δεν μπορεί να διαχειριστεί τον δικό θυμό του και τον εξαπολύει αδίκως σε σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση για ιδεολογικούς, θρησκευτικούς, πολιτικούς λόγους σήμερα, θα έχετε γλιτώσει πολύ εκνευρισμό και στρες.

Κάποιος μπορεί επίτηδες να προσπαθήσει να ανοίξει μια συζήτηση μαζί σας, όχι βέβαια με την πρόθεση να ακούσει αυτά που έχετε να του πείτε, αλλά για να ρίξει λάδι στη φωτιά και να σας παρασύρει σε μια άσκοπη και τοξική κουβέντα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Παρασκευή έρχεται με μια όψη πίεσης, το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ίσως κάτι δείτε το οποίο να σας εκνευρίσει, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να αρχίσετε να λέτε από δω κι από κει τις σκέψεις σας που αφορούν άλλους, χωρίς να σιγουρέψετε ότι έχετε σωστή άποψη.

Περισσότερο επηρεάζεστε όσοι το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 22 ως τις 26 μοίρες του Διδύμων. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ