Λάκης Γαβαλάς: ''Πρεμιέρα'' για το βιβλίο του, ''Loaded'' με καλεσμένους από τον Σταύρο Θεοδωράκη έως την Έλενα Χριστοπούλου (φωτό)

Η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του "ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ, LOADED". 

 Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 παρουσιάστηκε στο Café του Public στη πλατεία Συντάγματος, η αυτοβιογραφία του γνωστού επιχειρηματία και σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά με τίτλο: "ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ, LOADED” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Άγκυρα».

Την επιμέλεια της αυτοβιογραφίας του Λάκη Γαβαλά ανέλαβε η δημοσιογράφος και εκδότρια περιοδικών Μαρία Βόλλη, η οποία είναι τα τελευταία χρόνια και αρχισυντάκτρια του «Happy life magazine».

Για τον Λάκη Γαβαλά και το βιβλίο του μίλησαν: η δημοσιογράφος Μαρία Βόλλη, ο φωτογράφος Στέφανος Σάμιος, η σχεδιάστρια κοσμημάτων και διαμαντολόγος Μαρία Καπρίλη, οικογενειακή φίλη του Λάκη Γαβαλά, η 'Ελφη Αλεξανδρόγλου και η εκδότρια Αναστασία Παπαδημητρίου. Την παρουσίαση συντόνισε η εκδότρια Άννα Παπαδημητρίου.

 

 

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες του Λάκη Γαβαλά καθώς και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο, τον χώρο της μόδας αλλά και πλήθος κόσμου που ήθελε να γνωρίσει από κοντά τον «δικό του» Λάκη!

Ανάμεσά τους ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Έλενα Χριστοπούλου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ