Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θα μας απασχολήσουν έντονα οι ερωτικές, συναισθηματικές και οικονομικές επενδύσεις μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 10:57 το πρωί που θα περάσει στους Διδύμους και θα παραμείνει στο επικοινωνιακό και ανάλαφρο αυτό ζώδιο σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Από τη θέση αυτή θα σχηματίσει μόνο θετικές όψεις ως επί το πλείστον σε όλη τη διάρκεια του γουηκέντ, ενώ θα του προσδώσει ένα πιο εξωστρεφές χαρακτήρα και μια διάθεση για επαφές και δραστηριότητες με φίλους και άτομα που μας ιντριγκάρουν σε νοητικό επίπεδο. Το Σάββατο το πρωί ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και ξεκινούν τα γενέθλια των Σκορπιών.

Στο επόμενο διάστημα καλούμαστε να δούμε σε βάθος και με την απαραίτητη σοβαρότητα αυτές ίσως τις πλευρές της ζωής που μας φοβίζουν λίγο περισσότερο ή αποτελούν ταμπού. Θα μας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά θέματα, τα θέματα της ενέργειας, η ασφάλεια μας, αλλά και οι επενδύσεις μας ερωτικές, συναισθηματικές και οικονομικές.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωινό του Σαββάτου είναι πιο κουραστικό κι απαιτητικό, ενώ μπορεί ένα οικονομικό θέμα να σας δημιουργεί πίεση. Περνώντας η Σελήνη στους Διδύμους, θα θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία σας είτε στον φιλικό σας κύκλο, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε σε μια νέα ομάδα με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Γενικώς θα θέλετε να κινηθείτε, να επικοινωνήσετε με κόσμο, να έχετε ευχάριστες επαφές σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Μετά από μια ιδιαίτερα έντονη εβδομάδα σάς αξίζει να περάσετε πιο διασκεδαστικά και χαλαρά. Το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό το Σάββατο το πρωί, δίνει έμφαση στα οικονομικά σας για τις επόμενες 4 εβδομάδες. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πως θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη, ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας το πρωί του Σαββάτου, δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση ή μια αίσθηση βάρους σε ψυχολογικό επίπεδο. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα νιώθετε αρκετά πιο ανάλαφρα με τη Σελήνη στους Διδύμους, πιθανώς όμως να σκέφτεστε κάποια οικονομικά θέματα ή μπορεί να σκέφτεστε κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε. Γενικά είναι ένα πιο διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο κι αρκετά πιο ήπιο από προδιαγραφές μετά από μια αρκετά πιεστική εβδομάδα.

Το Σάββατο το πρωί ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, ακριβώς απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε. Μέχρι τις 22/11 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση ο Ήλιος θα σας ωθήσει να βάλετε στο μικροσκόπιο είτε μια ερωτική σχέση είτε μια συνεργασία, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της. Αν μάλιστα είστε μόνοι-ες μπορεί να κάνετε και ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να έχετε νέες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με πιο κουρασμένη διάθεση, αλλά από το μεσημέρι που θα έχει περάσει η Σελήνη στο ζώδιο σας θα ξαναβρείτε τη χαμένη σας ενέργεια και διάθεση. Η Σελήνη στο ζώδιο σας δημιουργεί από τη μια μεγάλες προσδοκίες στις επαφές σας με τους άλλους κι από την άλλη σας κάνει κάπως πιο ενθουσιώδεις και παρορμητικούς και μπορεί να μην ελέγχετε αυτά που λέτε.

υτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως όταν συμμετέχετε σε συζητήσεις ή εκφράζετε τις απόψεις σας στο διαδίκτυο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μην ξεσηκώσετε αντιδράσεις που δεν θέλετε. Το Σάββατο το πρωί ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και ξεκινά για σας ένα πιο απαιτητικό διάστημα για τις επόμενες 4 εβδομάδες που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη, είναι πιθανόν να μάθετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ