Πρίγκιπας Φίλιππος - Νίνα Φλορ: Σήμερα ο βασιλικός γάμος στην Αθήνα - οι πρώτες φωτό με τους λαμπερούς καλεσμένους (βίντεο)

Όλα είναι έτοιμα!

Όλα είναι έτοιμα για τον θρησκευτικό γάμο του Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Νίνα Φλορ στην Μητρόπολη Αθηνών, εκεί δηλαδή όπου παντρεύτηκαν ο πατέρας του, τεως βασιλιάς Κωσνταντίνος και η μητέρα του, Άννα Μαρία, πριν από 57 χρόνια.

Μετά το χθεσινό prewedding party στη Βουλιαγμένη, στις 17:00 το απόγευμα, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου, το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, μπροστά στα αγαπημένα του πρόσωπα και τους royals που έχουν καταφτάσει στην Αθήνα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

 

Να σημειωθεί ότι το λαμπερό ζευγάρι, λίγες ώρες πριν βρέθηκε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών για να πάρει την ευχή από τον Ιερώνυμο.

 

 

 

 

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο, ενώ την Κυριακή θα παρατεθεί γεύμα στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας.

Ήταν τον περασμένο χειμώνα όταν ο Φίλιππος παντρεύτηκε την καλή του με πολιτικό γάμο στην Ελβετία, ενώ τον Μάιο έκαναν μια μεγάλη δεξίωση σε ένα πανέμορφο, καταπράσινο κτήμα στην Βρετανία. Τώρα λοιπόν το ζευγάρι, που είχε αρραβωνιαστεί στην Ιθάκη, θα γιορτάσει την ένωση του στην Αθήνα περικυκλωμένο, από όλους τους συγγενείς τους.

Φωτό από την άφιξη των καλεσμένων στο prewedding party

Να σημειωθεί ότι η Νίνα Φλορ είναι πάμπλουτη κληρονόμος της VistaJet, εταιρείας ιδιωτικών τζετ που ίδρυσε ο πατέρας της.  Μάλιτα ο Τόμας Φλορ βρισκόταν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

Δείτε επίσης: Στους δρόμους της Αθήνας Μαρί Σαντάλ και Τατιάνα Μπλάτνικ με τους συζύγους τους - Όλα έτοιμα για το γάμο του μικρού αδερφού (φωτό)

Οι λαμπεροί καλεσμένοι 

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες από την άφιξη των καλεσμένων σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Να σημειωθεί ότι περίπου 100 άτομα έχουν προσκληθεί στον γάμο, ενώ  όσοι δε βρεθούν μέσα στην εκκλησία θα μπορούν να παρακολουθήσουν την τελετή από την τεράστια γιγαντοοθόνη που έχει στηθεί στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Η Μαρί Σαντάλ με τον πρίγκιπα Παύλο και τα πέντε τους παιδιά, αλλά και η Τατιάνα Μπλάτνικ με την μητέρα και τον άνδρα της - αδελφό του γαμπρού - πρίγκιπα Νικόλαο θα δώσουν το παρών.

Την ίδια ώρα επίσημη πρόσκληση έχουν λάβει  η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, ο Σταύρος Νιάρχος με την πανέμορφη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα και η Ευγενία Νιάρχου.

Στην λίστα των προσκεκλημένων είναι η πριγκίπισσα Ευγενία (εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ) και ο σύζυγός της Τζακ Μπρούκσμπαντ, ενώ αναμένεται να δώσουν το παρών και η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας, η πριγκίπισσα Μπενετίκτα, καθώς και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας μαζί με την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη (αδελφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου). Μένει να δούμε αν θα παρευρεθεί η βασίλισσα Λετίσια και ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας, ο οποίος είναι δεύτερος εξάδελφος του γαμπρού.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ