Μακελειό στη Νέα Ερυθραία με ένα νεκρό: Ο δράστης φώναζε «είμαι δεμένος με μαύρη μαγεία» - φορούσε στολή αστροναύτη (βίντεο)

Άρχισε να τους πυροβολεί από το μπαλκόνι...

Δύο άτομα που έκαναν εργασίες για το φυσικό αέριο, στη λεωφόρο Τατοϊου, στη Νέα Ερυθραία, τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που δέχθηκαν το πρωί από 40χρονο άνδρα που ήταν σε μπαλκόνι. Ο ένας κατέληξε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ενώ οι δύο άνδρες έκαναν εργασίες στο δρόμο ο 40χρονος βγήκε ξαφνικά σε ένα μπαλκόνι και άρχισε να τους πυροβολεί, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί στην κοιλιά και ο άλλος στο πόδι.

 

 

 

 

Οι δύο εργαζόμενοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη μετά από λίγο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε, πριν από λίγο, σε νοσοκομείο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο ένας από τους δύο άνδρες, ηλικίας 43 ετών, που δέχθηκαν το πρωί ξαφνικά πυροβολισμούς, από 40χρονο, ενώ έκαναν εργασίες φυσικού αερίου, στη λεωφόρο Τατοϊου, στη Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι ο δράστης ήταν ντυμένος με στολή αστροναύτη, πήρε όπλο, κατέβηκε από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 50 μέτρα και έφτασε στο σημείο που ήταν οι άντρες, όπου εντελώς απρόκλητα άρχισε να πυροβολεί. Πυροβόλησε συνολικά 5 φορές.

Οταν τον έπιασαν φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!»

 

Συγκλονιστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα

Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά τον εν ψυχρώ πυροβολισμό δύο υπάλληλων φυσικού αερίου στην Κηφισιά, περιέγραψε κάτοικος της περιοχής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα». «Ακούω ξαφνικά πολλούς πυροβολισμούς. Είδα τον έναν πεσμένο κάτω και φώναζε ‘’βοηθήστε με’’», «ο άλλος του έλεγε ‘’Βασίλη κρατήσου’’», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, ο αιμόφυρτος τραυματίας είχε δεχθεί πυροβολισμούς στην κοιλιά και το στήθος.

Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ αναφέρει, οι δύο άνδρες δέχθηκαν αναίτια πυροβολισμούς ενώ εργάζονταν από 38χρονο ένοπλο που διαμένει στην περιοχή.  Φέρεται να κατέβηκε από το διαμέρισμά του και έριξε πέντε σφαίρες με το όπλο του δύο εργαζόμενους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 38χρονος ανέβηκε ξανά στο σπίτι του για να γεμίσει το όπλο αλλά στο μεταξύ έφτασε στο σημείο η αστυνομία. Ο άνδρας άφησε το όπλο του στην πιλοτή της πολυκατοικίας και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ