Ευγενία Σαμαρά: «Είμαι γεωπόνος αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ - στον έρωτα σβήνει το ρολόι» (βίντεο)

Το «ξεχωριστό» περιστατικό με πρωταγωνίστρια την μαμά της!

Η Ευγενία Σαμαρά ληταν το βράδυ της Παρασκευής καλεσμένη του Κωστή Μαραβέγια σην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δυνατά», με την ηθοποιό της σειράς «Σασμός» να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι σπούδασε στη Γεωπονική, ενώ παράλληλα περιέγραψε ένα «ξεχωριστό» περιστατικό.

«Το ξέρεις ότι είμαι γεωπόνος; Έχω πάει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο έχω κάνει όλα τα μαθήματα, είναι 5 χρόνια η σχολή και δεν ασχολήθηκα ποτέ» σημείωσε η θοποιός που τα τελευταία 8 χρόνια έχει μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

«Με αγχώνει πάρα πολύ ο χρόνος. Μου καταδυναστεύει τη ζωή. Στον έρωτα και στις διακοπές αισθάνομαι πως σβήνει το ρολόι» είπε επίσης.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια η δημοφιλής ηθοποιός περιέγραψε ένα «ξεχωριστό» περιστατικό των σχολικών της χρόνων με πρωταγωνιστή τη μητέρα της, θέλοντας να δείξει ότι μεγάλωσε μια ένα περιβάλλον όπου επικρατούσε το άγχος. Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση της με το χρόνο, δηλώνοντας τα τρία βασικά πράγματα που, κατά την άποψή της, θεωρούνται «άχρονα».

«Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με μια μητέρα που είναι αγχώδης. Όταν ήμασταν μικρή, για αρκετό καιρό, στην πρώτη δημοτικού, ακολουθούσε από πίσω το λεωφορείο στις 7 το πρωί, με το αμάξι της, ώσπου κάποια στιγμή ο οδηγός σταμάτησε, άνοιξε την πόρτα και τη ρώτησε, “Κυρία μου θέλετε να απαγάγετε κάποιο παιδάκι;…”.

Απάντησε “όχι είμαι η μαμά της Ευγενίας και θέλω να δω πώς οδηγάτε”. Πήγε να ελέγξει. Αυτό το έμαθα πριν από κάποια χρόνια, εγώ δεν το είχα καταλάβει» είπε η Ευγενία Σαμαρά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ