Magna Grecia: 21,5 εκατ ευρώ πωλείται η εντυπωσιακή έπαυλη της Κέρκυρας - με ιδιωτικό σινεμά, σπα, πισίνα & τεράστιους κήπους (φωτό)

Είναι η επιτομή της κομψότητας

Με 11 υπνοδωμάτια και 15 μπάνια η εντυπωσιακή έπαυλη Magna Grecia, που βρίσκεται στην Κασσιόπη της Κέρκυρας είναι η επιτομή της κομψότητας.

Το πολυτελές αυτό ακίνητο βρίσκεται στην αγορά για 21.5 εκατομμύρια ευρώ και εκτός από τους πανέμορφους εσωτερικούς χώρους, προσφέρει μαγευτική θέα και ένα καταπράσινο περιβάλλον.

Η έπαυλη Magna Grecia διαθέτει συνολικά 11 εξαιρετικά ευρύχωρες σουίτες με ιδιωτικό μπάνιο. Τέσσερα υπνοδωμάτια βρίσκονται στο κύριο κτίριο και πέντε στο άλλο. Τα δύο ακίνητα ενώνονται με ένα υπόγειο μονοπάτι, ενώ υπάρχει και μια «πύλη» που οδηγεί κατευθείαν στα δύο υπνοδωμάτια. 

Κάθε κατάλυμα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, ενώ υπάρχει επίσης μια κουζίνα για επαγγελματία σεφ, εξοπλισμένη με επαγγελματικές συσκευές εστίασης.

Στην πραγματικότητα, το Magna Grecia σχεδιάστηκε για κοινωνικές συναναστροφές και οι χώροι του είναι χαλαρωτικοί με γαλήνια διακόσμηση, εύκολοι στο μάτι και καλά μελετημένοι. 

Η τεχνολογία έξυπνου σπιτιού KNX είναι εγκατεστημένη παντού, προσαρμοσμένη και σχεδιασμένη ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες αυτής της πολύ μοναδικής οικίας. Αυτό περιλαμβάνει σύστημα συναγερμού υψηλής ασφάλειας, έξυπνο σύστημα επιτήρησης και σύστημα άμυνας με drone. Το ακίνητο περιβάλλεται από πέτρινους τοίχους και δρύινα πάνελ με κινούμενους αισθητήρες 2,5 μέτρων.

Μια αίθουσα μασάζ, ένα ατμόλουτρο, σάουνα και τζακούζι, είναι επίσης μέσα στα όσα προσφέρει το εντυπωσιακό αυτό ακίνητο, που διαθέτει επίσης γυμναστήριο και εσωτερική πισίνα που βλέπει στην κεντρική εξωτερική πισίνα.  Το γυμναστήριο μάλιστα έχει δικό του αποδυτήριο, ντους και σαλόνι.

Στο ελληνικό νησί της Κέρκυρας, αυτό το εκπληκτικό κτήμα μπορεί να ανταγωνιστεί - από άποψη πολυτέλειας και επαγγελματικού εξοπλισμού - πανάκριβα και υπερπολυτελή ακίνητα του Λονδίνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης.

Και δεν σταματάμε εκεί αφού στην συγκεκριμένη έπαυλη θα βρει ακόμα κανείς ένα κελάρι με το lounge bar, μια πολυτελή αίθουσα - σινεμά - αρκετά μεγάλη για να χωρέσει 15 άτομα και μια βιβλιοθήκη.

Στον εξωτερικό χώρο πέρα από τους καταπράσινους κήπους υπάρχει σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο sothebysrealty.gr μια μεγάλη βεράντα με μεγάλο χώρο μπάρμπεκιου και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ακόμη και χώρο γιόγκα όπου μπορείτε να απολαύσετε το άρωμα της μεγάλης ποικιλίας φυτών, πολλά από τα οποία είναι ειδικά εισαγόμενα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: sothebysrealty.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ