Στην Αθήνα η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της Edoardo Mapelli & την αδερφή της πριγκίπισσα Ευγενία του York (φωτό)

Καλεσμένες στον πριγκιπικό γάμο οι royals

Την βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας αντιπροσώπευσαν οι δύο νεαρές πριγκίπισσες του York. Στην Αθήνα για το ιερό μυστήριο του γάμου του πρίγκιπα Φίλιππου και της Νίνα Φλορ, οι κόρες του πρίγκιπα Andrew, αδελφού του διαδόχου Καρόλου και της Sarah Ferguson.

Η πριγκίπισσα Ευγενία με μαύρη εφαρμοστή τουαλέτα εμφανίστηκε στο πλάι του γοητευτικού συζύγου της, του επιχειρηματία Jack Brooksbank.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στα χέρια της κρατούσε μια σχετική ακατάλληλη για την περίσταση, μαύρη δερμάτινη τσάντα.

Photo: Instagram/royalsofgreece

Δείτε επίσης: Alessandra of Hanover: Αυτή ήταν η ωραιότερη royal καλεσμένη - το ειδύλλιο της ξεναγού με τον πρίγκιπα Christian κράτησε 12 χρόνια (φωτό)

Πιο κομψή η αδελφή της, πριγκίπισσα Βεατρίκη, με μαύρη μάξι φούστα και λευκό πουκάμισο. Συνοδευόταν από τον όμορφο σύζυγό της, τον tycoon των κτηματομεσιτικών, Edoardo Mapelli Mozzi.

Photo: Instagram/royalsofgreece

Δείτε επίσης: Όλες οι φωτογραφίες από τον πριγκιπικό γάμο στην Αθήνα: Ο Φίλιππος & η Νίνα Φλορ παντρεύτηκαν στην Μητρόπολη (βίντεο)

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας έχει στενούς δεσμούς εκείνη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αφού μέλη της οικογένειάς τους έχουν βαφτίσει τα παιδιά του, Θεοδώρα, Φίλιππο και Νικόλαο. Ο τέως βασιλιάς είναι νονός του πρίγκιπα Ουίλιαμ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ