Το Elle τίμησε τις «Γυναίκες του Χόλιγουντ» για το 2021: Angelina Jolie, Halle Berry & Salma Hayek ανάμεσά τους (φωτό & βίντεο)

Εννέα διάσημες βρίσκονται στη λίστα του γνωστού περιοδικού

Αφού ακυρώθηκε η περσινή εκδήλωση του Elle «Women in Hollywood» λόγω της πανδημίας, οι υπεύθυνοι του περιοδικού γνώριζαν ότι φέτος πρέπει να βάλουν γτα δυνατά τους ώστε το event να είναι ακόμα πιο αντυπωσιακό, απ΄ότι τα προηγούμενα χρόνια.

Εννέα διάσημες γυναίκες λοιπόν έλαβαν τιμητικές διακδίσεις, σε μια λαμπερή εκδήλωση που έγινε στο Dolby Family Terrace, στο Λος Άντζελες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Αυτές ήταν οι: Angelina Jolie, Halle Berry, Jodie Comer, Gemma Chan, Jennifer Hudson, Rita Moreno, Lauren Ridloff, Gal Gadot και Salma Hayek. 

Όπως σημειώνει το Elle οι αστέρες του Χόλιγουντ ήταν από τους εργαζόμενους που επλήγησαν μέσα στην πανδημία, αφού θέατρα και κινξματογράφοι έμειναν κλειστά για πολλούς μήνες, ενώ πολλές ταινίες και σειρές αναγκάστηκαν να διακόψουν τα γυρίσματά τους.

Η Angelina Jolie

Photo: Instagram/elleusa

Η Gal Gadot

Photo: Instagram/elleusa

Η Salma Hayek

Photo: Instagram/elleusa

Η Gemma Chan

Photo: Instagram/elleusa

Η  Lauren Ridloff 

Photo: Instagram/elleusa

Η Jennifer Hudson

Photo: Instagram/elleusa

Η Jodie Comer

Photo: Instagram/elleusa

Η Rita Moreno

Photo: Instagram/elleusa

Η Halle Berry

Photo: Instagram/elleusa

Οι γυναίκες στο Χόλιγουντ που τίμησε το Elle για το 2021 είναι ο ορισμός του ανθεκτικού: Διοχετεύουν το τραύμα στην τέχνη (Jennifer Hudson) και λένε την αλήθεια στην εξουσία (Jodie Comer).

Από τη Ρίτα Μορένο, την πρώτη Λατίνα που κέρδισε Όσκαρ (Β' Γυναικείου Ρόλου), μέχρι τη Halle Berry, την πρώτη (και ακόμα μοναδική) μαύρη γυναίκα που κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, μέχρι τη Lauren Ridloff η οποία όπως ο χαρακτήρας της στο Eternals Makkari, είναι κουφή, κάτι που αποτελεί πρωτιά για τις ταινίες της Marvel.

Οι συμπρωταγωνιστές της Ρίντλοφ είναι ακούραστοι υποστηρικτές των προσφύγων (Αντζελίνα Τζολί) και των επιζώντων της ενδοοικογενειακής βίας (Σάλμα Χάγιεκ) και έχουν μιλήσει κατά της βίας AAPI (Γκέμα Τσαν).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Ομοίως, ενώ ο χαρακτήρας του κλέφτη έργων τέχνης της Gal Gadot στο Red Notice δεν είναι κάποιος σούπερ ήρωας, εκτός οθόνης η ηθοποιός αντιστάθηκε γενναία στην κακομεταχείρισηη στο σετ, προστατεύοντας τους συναδέλφους της: «Η αίσθηση της δικαιοσύνης είναι πολύ δυνατή μέσα μου», λέει η ίδια.

.Εν τω μεταξύ, η Berry, η οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην ταινία μικτών πολεμικών τεχνών Bruised, έχει συνηθίσει να "παλεύει για το δικαίωμα του να είναι", λέει. «Είμαι ευγνώμων που είμαι ακόμα εδώ και είμαι μέρος αυτής της αφύπνισης. Γιατί πραγματικά νιώθω έμπνευση από αυτό που συμβαίνει τώρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ