COSMOTE: 5G Roaming σε 34 χώρες σε όλο τον κόσμο - Για να επικοινωνείτε ελεύθερα από όπου κι αν βρίσκεστε

Το Internet του μέλλοντος είναι εδώ

Εξελίσσοντας διαρκώς το δίκτυο κινητής COSMOTE, φέραμε πρώτοι στην Ελλάδα το 5G, το Internet του μέλλοντος. Με την συνεχή επέκτασή του σε όλο και περισσότερες πόλεις, το COSMOTE 5G έχει την μεγαλύτερη 5G κάλυψη στην χώρα ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές οι μέγιστες ταχύτητες ήδη ξεπερνούν το 1Gbps.

Το δίκτυο 5G δεν είναι απλώς μία ακόμα γενιά ασύρματης τεχνολογίας, αλλά πρόκειται για την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη τεχνολογία κινητής που έχουμε γνωρίσει έως σήμερα. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του θα υποστηρίξουν καινοτόμες εφαρμογές που θα βελτιώσουν κάθε τομέα της καθημερινότητάς μας και θα αλλάξουν θεαματικά τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε.

Όλες αυτές τις νέες δυνατότητες, μπορείς να τις απολαμβάνεις ακόμα κι όταν θα βρίσκεσαι εκτός Ελλάδας. Η χρήση του 5G Roaming είναι ήδη διαθέσιμη σε Αυστρία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Η.Π.Α., Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κίνα, Κροατία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Ν. Κορέα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ομάν, Ουγγαρία, Παρθένοι Νήσοι (Η.Π.Α.), Πολωνία, Πουέρτο Ρίκο, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Σλοβενία, Σουηδία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Τσεχία, Φιλιππίνες και Φινλανδία για όλους τους συνδρομητές μας, ενώ σύντομα θα επεκταθεί σε ακόμα περισσότερες χώρες.

Το μόνο που χρειάζεσαι για να απολαύσεις μία νέα εμπειρία Mobile Internet και στο εξωτερικό, είναι να διαθέτεις 5G συσκευή*, πιστοποιημένη στο δίκτυο COSMOTE, και να βρίσκεσαι σε περιοχή με κάλυψη δικτύου 5G.

Με την πλήρη ανάπτυξη του νέου δικτύου 5G, θα έχουμε στην διάθεσή μας:

  • πολύ υψηλές ταχύτητες δεδομένων, έως 10 Gbps
  • σημαντικά αυξημένη χωρητικότητα δικτύου, έως και 100 φορές
  • απεριόριστη συνδεσιμότητα έως και 1.000.000 συσκευών ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο
  • σχεδόν μηδενικές καθυστερήσεις

Περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο COSMOTE 5G μπορείς να δεις εδώ.

*Οι συσκευές με δυνατότητα χρήσης 5G σε περιαγωγή είναι οι Xiaomi Mi10T Pro (J3s), Mi10T (J3s) & Mi10T Lite (J17) και η Galaxy S20 Ultra, Galaxy Α32 5G, Galaxy A42 5G, Galaxy A52 5G, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy S20 FE 5G (OM), S21 5G, S21+ 5G, S21 Ultra 5G, GALAXY Z FOLD 2 5G (OM), Mi10 Pro (J1), Mi10 (J2), Redmi Note 9T 5G, Mi11 Lite (K9), M11 (K2), Mi11 Ultra (K1)
Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, όλο και περισσότερες συσκευές θα πιστοποιούνται σταδιακά και θα παρέχουν πρόσβαση στο δίκτυο 5G εκτός Ελλάδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ