Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ξεσπά σε λυγμούς on air: Νιώθω σπαραγμό γιατί αυτή την κοπέλα, την μεγάλωσα σχεδόν, ο πατέρας της με πάντρεψε (βίντεο)

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει...

Συντετριμμένος ο Κώστας Χαρδαβέλλας από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και ξέσπασε σε λυγμούς on air.

«Νιώθω έναν σπαραγμό μέσα μου γιατί αυτήν την κοπέλα τη μεγάλωσα σχεδόν λόγω του ότι ο πατέρας της ήταν αυτός που με πάντρεψε και τη γνώρισα από πιτσιρίκα», είπε με δυσκολία ο δημοσιογράφος.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η γυναίακα του Μαρία Παναγοπούλου, η οποία ήταν στο πλατό της εκπομπής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα μπορέσει να συνεχίσει. Είναι φορτισμένος γιατί αγαπάει αυτή την οικογένεια και έχει δώσει και ο ίδιος τη μάχη του».

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος είχε επίσης περάσει περιπέτεια με την υγεία του εξαιτίας του καρκίνου.

 

 

«Έκανα χημειοθεραπείες και εκπομπή στο Alter γιατί ήθελα να αποδείξω στον καρκίνο ότι δεν θα με φάει αυτός, αλλά εγώ. Οι γιατροί μου έλεγαν ότι είμαι τρελός. Όταν μου ανακοίνωσαν ότι έχω καρκίνο, μου είπαν: αύριο πρέπει να ξεκινήσεις τη χημειοθεραπεία. Κι εγώ τους είπα: αύριο θα πάρω τη γυναίκα μου και το παιδί μου και θα πάμε στην Πάρο για διακοπές» είχε πει μεταξύ άλλων ο Κώστας Χαρδαβέλλας, μιλώντας τον Νοέμβριο του 2020 στην εκπομπή Πρωινό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ