Τόνια Σωτηροπούλου: Παιχνίδια με τον σκύλο της στον Εθνικό Κήπο - οι φωτογραφίες από την βόλτα της με την Στέλλα

Ντυμένη απλά με μαύρο κολάν και ίδιου χρώματος φουτεράκι

Βόλτα στον Εθνικό Κήπο, μαζί με τον αγαπημένο της σκυλάκι, το οποίο μοιράζεται με τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια, έκανε την Δευτέρα η Τόνια Σωτηροπούλου.

Ντυμένη απλά με μαύρο κολάν και ίδιου χρώματος φουτεράκι, η νιόπαντρη ηθοποιός έκανε τον περίπατό της και έπαιξε μαζί με την Στέλλα.

 

 

Αλλωστε εκείνη και ο καλός της μένουν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μετς, κάτι που σημαίνει ότι έχουν εύκολη πρόσβαση στον Εθνικό Κήπο.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του NDP η Σωτηροπούλου κρατάει στα χέρια της το μπαλάκι του σκύλου, ενώ παράλληλα δείχνει να μιλάει στο τηλέφωνο.

Οι φωτογραφίες από την βόλτα της Τόνιας Σωτηροπούλου

Σε ανάρτηση που είχε κάνει η ηθοποιός πριν από κάποιες ημέρες είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με το σκυλάκι της γράφοντας μεταξύ άλλων στο post:

«Age is only a number ??Η Στέλλα μπορεί να είναι σχεδόν δέκα χρονών αλλά είναι μεγάλη αθλήτρια! Σε κάθε παιχνίδι , σε κάθε αγώνα με βγάζει knock out ?‍?».

 

 

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στις αρχές του μήνα στην Ύδρα, που είναι και το αγαπημένο τους νησί. 

 

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει δηλώσει σε συνέντευξή του:  «Η Τόνια άλλαξε την ζωή μου προς το καλύτερο, γιατί η συντροφικότητα, όταν υπάρχει μια σταθερότητα και μια βάση, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και με τα υπόλοιπα. Με την Τόνια νιώθουμε ασφαλώς οικογένεια. Πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο.  Είναι μια μεγάλη δοκιμασία για ένα ζευγάρι το 24 ώρες, 7 ημέρες συγκατοίκηση.

Για καλή μας τύχη, μάλλον επειδή είμαστε δυο ταυράκια που τα βρίσκουν γενικά, πιο πολύ μας έδεσε αυτό που περάσαμε παρά μας δημιούργησε δονήσεις. Μας δημιούργησε θετικές δονήσεις, μια χαρά ανακάλυψης και μοιραστήκαμε πιο πολύ χρόνο απ’ ότι πριν».

 

 

 

 

Από την άλλη η ηθοποιός είχε προσθέσει: «Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά γιατί γνωριζόμασταν ήδη.  Έχουμε αρκετούς κοινούς φίλους και είχαμε βρεθεί στην ίδια παρέα. Την πρώτη φορά που βγήκαμε οι δυο μας, ούτε εγώ ούτε εκείνος είχαμε στο μυαλό μας ότι θέλαμε να εξελιχθεί σε έρωτα η γνωριμία μας.

Μας έδεσε όμως κάτι αυτόματα και μετά από μία εβδομάδα ήμασταν μαζί. Έπειτα από δέκα ημέρες ζήσαμε κιόλας μαζί και πλέον έχουν περάσει τέσσερα χρόνια. Κατά κάποιον τρόπο, ήταν γραφτό να συναντηθούμε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ