Τέλος οι solo εμφανίσεις για την βασίλισσα Ελισάβετ μετά τους φόβους για την υγεία της - το σχέδιο των British royals (βίντεο)

Πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο

Μετά την πρόσφατη παραμονή της στο νοσοκομείο η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα εμφανίζεται πλέον μόνη της σε επίσημες εκδηλώσεις, για να βεβαιωθεί ότι κάποιος άλλος royal θα είναι διαθέσιμος σε περίπτωση που χρειαστεί ξανά, να ακυρώσει κάποια μελλοντική της επίσκεψη, για λόγους υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι η Βρετανίδα μονάρχης ακύρωσε πριν μερικές ημέρες το ταξίδι της στη Βόρεια Ιρλανδία, μετά από σύσταση των γιατρών της, ενώ μετά από αυτό πέρασε μία νύχτα στο ιδιωτικό νοσοκομείο «King Edward VII's» στο κεντρικό Λονδίνο, περίπου 32 χιλιόμετρα από το Γουίνδσορ, για εξετάσεις.

Η εισαγωγή της δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό και είναι η πρώτη διανυκτέρευση που κάνει σε νοσοκομείο από το 2013 σύμφωνα με τον Guardian, όταν είχε επίσης νοσηλευτεί για γαστρεντερίτιδα.

Την επόμενη μέρα η βασίλισσα πήρε εξιτήριο. Πηγή του παλατιού δήλωσε ότι η ιατρική ομάδα που την βοηθούσε είχε υιοθετήσει μια «προσεκτική προσέγγιση», και η διανυκτέρευση έγινε για «πρακτικούς λόγους». Η βασίλισσα είχε καλή διάθεση μετά το εξιτήριο και επέστρεψε στα καθήκοντά της το απόγευμα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραμείνει στο Παλάτι και να ξεκουραστεί. Λέγεται ότι ήταν απογοητευμένη που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Βόρεια Ιρλανδία και απρόθυμα ακολούθησε τη συμβουλή των γιατρών της.

Πηγή είπε στον Telegraph, σύμφωνα με το Page Six, ότι μετά την επιστροφή της 95χρονης royal σε «ελαφριά καθήκοντα» η βασιλική οικογένεια ξεκίνησε να εξετάζει ένα νέο μοντέλο εργασίας για να βεβαιωθεί ότι η ηλικιωμένη μονάρχης δεν θα εμφανίζεται πλέον μόνη της σε εκδηλώσεις.

Το να έχει σε «επιφυλακή» κάποιον άλλο γαλαζοαίματο, από το στενό της περιβάλλον, θα βοηθήσει στο να μην απογοητεύσει το κοινό της, σε περίπτωση που αναγκαστεί ξανά να ακυρώσει κάποια επίσκεψή της.

Η 95χρονη βρίσκεται στον θρόνο εδώ και σχεδόν επτά δεκαετίες. Όταν στέφθηκε βασίλισσα, στις 6 Φεβρουαρίου 1952, έπειτα από τον θάνατο του πατέρα της, ήταν 25 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ