Ο Σάκης Τανιμανίδης βόλτα με την κουμπάρα του Μαρίνα Βερνίκου: Το casual rock στυλ της γνωστής φωτογράφου (φωτό)

Που άλλου τους πέτυχε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός;

Βόλτα στην Αθήνα έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με την Μαρίνα Βερνίκου, που αν και ντυμένη απλά έδειχνε πολύ στυλάτη με το δερμάτινο jacket της.

Ειδικότερα η γνωστή Ελληνίδα φωτογράφος, που είναι κουμπάρα του παρουσιαστή και της Χριστίνας Μπόμπα, είχε φορέσει ένα μαύρο παντελόνι με ρίγες, ίδιου χρώματος μπλουζάκι και λευκά αθλητικά.

Την προσοχή βέβαια τραβούσαν τα γυαλιά της και φυσικά το απίθανο πανωφόρι της που έδινε στο όλο look μια πιο rock διάθεση.

Από πλευράς του ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του NDP,  είχε φορέσει ένα επίσης δερμάτινο μπουφάν σε μπεζ - καφέ χρώμα, γκρι τζιν παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο.

Η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης στον γάμο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Πριν από λίγες ημέρες τα δύο ζευγάρια είχαν κάνει μια κοινή εμφάνιση στα εγκαίνια του «Museum of Illusions» αφού ο Τανιμανίδης είναι ένας από τους ιδρυτές του εγχειρήματος της ψηφιακής ψυχαγωγίας στο συγκεκριμένο μουσείο.

Κια τότε η γνωστή φωτογράφος είχε παραδώσει μαθήματα στυλ με την ολόσωμη λευκή φόρμα της, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα ήταν εξίσου εντυπωσιακή με χακί σύνολο και μαύρο μπλουζάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ