Ο Πρίγκιπας Παύλος & η Μαρί Σαντάλ για τον γάμο Φίλιππου Γλύξμπουργκ-Nina Flohr - ''Love in Athens'' (φωτό)

Ο γάμος που έγραψε ιστορία... 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το Σάββατο 23/10 έξω από τη Μητρόπολη, όπου τελέστηκε ο θρησκευτικός γάμος του μικρότερου γιου του τέως βασιλιάς Κωνσταντίνου, Φίλιππου και της Νίνα Φλορ.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν εκπρόσωποι από τις πιο γνωστές βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης.

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας μαζί με την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη (αδελφές του Κωνσταντίνου), η πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας (μικρότερη αδερφή της Άννας Μαρίας και βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας), η πριγκίπισα Αικατερίνη, η πριγκίπισσα Αλεξία, ο πρίγκιπας Νικόλαος μαζί με την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, η Μαρί Σαντάλ με τον πρίγκιπα Πάυλο και τα παιδιά τους και η πριγκίπισσα Θεοδώρα, ήταν ανάμεσα στους royals που βρέθηκαν στη Μητρόπολη, ενώ το παρών έδωσαν και ο Σταύρος Νιάρχος με τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα.

EUROKINISSI

Ο πρίγκιπας Μιχαήλ, εγγονός του Γεώργιου Α΄ της Ελλάδας και η σύζυγός του Μαρίνα Καρέλλα ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στον Ναό, ενώ λίγο αργότερα ήρθε και η πριγκίπισσα Ευγενία (εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ) η οποία συνοδεύεται από τον σύζυγό της. Ήταν το μόνο μέλος από την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, που έδωσε το παρών στο μυστήριο.

Λίγο μετά τις 6 και μισή το απόγευμα ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Νίνα Φλορ βγήκαν από την Μητρόπολη, με το ζευγάρι να χαιρετά τον κόσμο  που είχε μαζευτεί στον προαύλιο χώρο.

Λίγα 24ωρα μετά τον γάμο τους ο αδεφός του Φίλιππου, Πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ έκανε αναρτήσεις στα social media τους, για την παραμυθένια εκείνη ημέρα. 

Ο Παύλος ανέβασε αρκετές φωτογραφίες από το μυστήριο και έγραψε χαρακτηριστικά: ''Congratulations to the beautiful new couple @philippos9 @ninaflohr may your life be filled with love and a happy family. Συγχαρητήρια στον Φίλιππο και την Νίνα σας εύχομαι μια ζωή γεμάτη αγάπη, υγεία και πολλούς απογόνους''.

 

 

 

 

Από την η Μαρί Σαντάλ, η οποία ήταν εκθαμβωτική στον γάμο, ανέβασε επίσης κλικς των νεόνυμφων και έγραψε: ''Love in Athens. To πιο όμορφο ζευγάρι και γάμος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσετε το νέο σας ταξίδι μαζί'' .

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ