Topwoman της χρονιάς: CEO εταιρείας πρόσφερε 10.000 δολ δώρο σε κάθε υπάλληλό & 2 εισιτήρια 1ης θέσης στον αγαπημένο τους προορισμό (βίντεο)

Κατάφερε επάξια να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου αφεντικού στον κόσμο!

Μια CEO εταιρείας κατάφερε επάξια να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου αφεντικού στον κόσμο, αφού έκανε δώρο στους υπαλλήλους της 10.000 δολάρια αλλά και δύο εισητήρια πρώτης θέσης.

Την περασμένη εβδομάδα, το CNN ανέφερε ότι η εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων Blackstone αγόρασε το πλειοψηφικό μερίδιο της Spanx, αποτιμώντας τη μάρκα shapewear στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Sara Blakely, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της Spanx, εξέπληξε το προσωπικό της όταν στο πάρτι για τον εορτασμό της συμφωνίας αποκάλυψε ότι δίνει στους υπαλλήλους της δύο εισιτήρια πρώτης θέσης για οπουδήποτε στον κόσμο επιθυμούν να ταξιδέψουν, αλλά και 10.000 δολάρια για να ξοδέψουν στο ταξίδι τους!

Μάλιστα η Blakely δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη χαρούμενη αυτή στιγμή που ανακοίνωσε τα δώρα, και οι υπάλληλοι της έμειναν τόσο άναυδοι που μερικοί από αυτούς έβαλαν τα κλάματα.

«Αυτή είναι μια πραγματικά σημαντική στιγμή για τις γυναίκες επιχειρηματίες», είπε η Sara Blakely, η οποία θα διατηρήσει ένα «σημαντικό» μετοχικό μερίδιο στην επιχείρηση και θα γίνει εκτελεστική πρόεδρός της, προσθέτοντας ότι όταν ίδρυσε τη Spanx το 2000, το έκανε με μόλις 5.000 $ που είχε μαζέψει.

«Ξεκίνησα αυτήν την εταιρεία χωρίς επιχειρηματική εμπειρία και πολύ λίγα χρήματα, αλλά νοιαζόμουν περισσότερο για τον πελάτη και αυτό μου έδωσε το θάρρος να ξεκινήσω» εξήγησε η ίδια σε δήλωσή της σύμφωνα με το boredpanda.com.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ