Φώφη Γεννηματά - κηδεία: Συντετριμμένη η αδερφή της - ζήτησε να μείνει για λίγο μόνη μαζί της - στέκεται από νωρίς δίπλα στο φέρετρο (βίντεο)

Μια συγκινητική στιγμή

Από νωρίς πλήθος κόσμου έχει συρρέει στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών για να αποτίσει φόρο τιμής στη Φώφη Γεννηματά. Στις 2 το μεσημέρι αναμένεται να γίνει η εξόδιος ακολουθία.

Δίπλα στο φέρετρο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στέκεται όμως από νωρίς το πρωί και η αδερφή της Μαίρη. Μάλιστα η ίδια σύμφωνα με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open ζήτησε να παραμείνει μόνη με την αδερφή της για μισή ώρα.

Δείτε επίσης: «Μου ξέφυγε ο μπαγάσας, αλλά θα τον νικήσω» έλεγε η Φώφη Γεννηματά μέσα από το νοσοκομείο - συγκινεί ο Μανώλης Όθωνας (βίντεο)

 

 

Δείτε επίσης: Το ΚΙΝΑΛ αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά με ένα συγκινητικό βίντεο: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, για πάντα στις καρδιές μας»

Να σημειωθεί ότι η Μαίρη Γεννηματά έχει δώσει και αυτή δύο φορές στη ζωή της μάχη με τον κακρίνο, ενώ από την ίδια ασθένεια έχασε τον πατέρα της, Γιώργο, τη μητέρα της, Κάκια, και τώρα την αδελφή της, Φώφη.

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Φώφης Γεννηματά - δείτε τις εικόνες

EUROKINISSI

EUROKINISSI

EUROKINISSI

EUROKINISSI

H τελευταία πράξη του εθνικού πένθους για τη Φώφη Γεννηματά λαμβάνει χώρα σήμερα στη Μητρόπολη και στο Α΄ Νεκροταφείο. Η οικογένεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, οι συνεργάτες, οι φίλοι, τα ηγετικά στελέχη της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης μαζί με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας αλλά και απλοί πολίτες  λένε το τελευταίπο αντίο στην γενναία πολιτικό και φίλη.

Σ΄ όλα τα δημόσια κτίρια οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες ενώ το ίδιο συμβαίνει στις πρεσβείες της χώρας σ΄όλο το κόσμο ως απόδοση τιμής στην εκλειπούσα πολιτικό. Την ίδια ώρα κόσμος αφήνει λουλούδια στο φέρετρό της.

Η σορός της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο Καθεδρικό Ναό της Αθήνας από τις 10 το πρωί για να δοθεί η δυνατότητα στους απλούς πολίτες που την αγάπησαν και την εκτίμησαν να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη και υπερήφανη μάχη που έδωσε με σθένος, ανθρωπιά και αξιοπρέπεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ