Φώφη Γεννηματά - κηδεία: Η συγκινητική ζωγραφιά που άφησε στο φέρετρο 7χρονο κορίτσι - «Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι» (φωτό)

Ράγισε καρδιές το σημείωμά της

Η σορός της Φώφης Γεννηματά εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο Καθεδρικό Ναό της Αθήνας από τις 10 το πρωί για να δοθεί η δυνατότητα στους απλούς πολίτες που την αγάπησαν και την εκτίμησαν να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη και υπερήφανη μάχη που έδωσε με σθένος, ανθρωπιά και αξιοπρέπεια.

Η οικογένεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, οι συνεργάτες, οι φίλοι, τα ηγετικά στελέχη της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης μαζί με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας αλλά και απλοί πολίτες ατοτίουν φόρο τιμής, αφήνοντας σημειώματα και λουλούδια στο φέρετρό της.

EUROKINISSI

EUROKINISSI

Δείτε επίσης: Φώφη Γεννηματά - κηδεία: Συντετριμμένη η αδερφή της - ζήτησε να μείνει για λίγο μόνη μαζί της - στέκεται από νωρίς δίπλα στο φέρετρο (βίντεο)

Δείτε επίσης: «Μου ξέφυγε ο μπαγάσας, αλλά θα τον νικήσω» έλεγε η Φώφη Γεννηματά μέσα από το νοσοκομείο - συγκινεί ο Μανώλης Όθωνας (βίντεο)

Ανάμεσά τους και εκείνο ενός 7χρονου κοριτσιού. Ειδικότερα η μικρή Κατερίνα άφησε μια ζωγραφιά με καρδιές και κόκκινα λουλούδια, ενώ το σημείωμα γράφει από την μία το όνομα Φώφη, 56 ετών και στην άλλη Κατερίνα, 7 ετών.

EUROKINISSI

Δείτε επίσης: Το ΚΙΝΑΛ αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά με ένα συγκινητικό βίντεο: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, για πάντα στις καρδιές μας»

Παράλληλα το κοριτσάκι έγραψε και την συγκινητική φράση «Σ΄αγαπώ. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ