Ο Giorgio Armani με την μούσα του Sharon Stone, την ανιψιά & κληρονόμο του Roberta - το φαντασμαγορικό show στο Dubai (φωτό & βίντεο)

Γιόρτασαν τη 10η επέτειο από τα εγκαίνια του Armani Hotel Dubai

Ο Giorgio Armani επέστρεψε στο Dubai, το βράδυ της Τρίτης, για να γιορτάσει τη 10η επέτειο από τα εγκαίνια του Armani Hotel Dubai.

 

Και μπορεί το φαντασμαγορικό show να ονομαζόταν Giorgio Armani's One Night Only in Dubai, αλλά ο Ιταλός σχεδιαστής επιφύλασσε στους καλεσμένους του μια σειρά από εκδηλώσεις γύρω από την επίδειξη μόδας που παρουσίασε, όπως ένα ταξίδι στην έρημο, μια επίσκεψη στη διεθνή έκθεση Expo 2020 αλλα και μια συναυλία με τον Chris Martin των Coldplay.

 

Από το show του 87χρονου μετρ της μόδας δεν θα μπορούσε να λείπει η μούσα του Sharon Stone, η οποία τον τίμησε με την παρουσία της.

Η ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο σύνολο, ενώ φωτογραφήθηκε με τον Armani αλλά και με την ανιψιά και κληρονόμο του Roberta η οποία επίσης βρέθηκε στην εκδήλωση.

Η Roberta Amrnai επέλεξε για την περίσταση μια εντυπωσιακή τουαλέτα σε μπλε ηλετρίκ χρώμα.

Η Roberta δεν είναι απλώς μια συγγενής του «Βασιλιά Girgio, όπως αποκαλούν τον Armani οι ιταλικές εφημερίδες, αλλά, όπως δείχνουν τα πράγματα, μια «εκλεγμένη» διάδοχος του θείου της, που αναμφισβήτητα αποτελεί μια από τις ισχυρότερες φυσιογνωμίες του χώρου της διεθνούς μόδας.

Photo: Instagram/Giorgioarmani/Credits: @sgpitalia

Η Roberta δημιούργησε το δικό της γραφείο VΙΡ με σκοπό να ντύσει σύσσωμο το Χόλιγουντ, σχέσεις με το οποίο έχει καλλιεργήσει ο θείος της εδώ και τριάντα χρόνια.

Αυτή έρχεται σε επαφή με τους celebrities που εμπιστεύονται το όνομα Armani για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί και αυτή είναι η διάδοχος της αυτοκρατορίας του. Κατάφερε δε να αναρριχηθεί στην κορυφή ξεκινώντας ως κλητήρας του διάσημου οίκου μόδας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ