Τρισευτυχισμένη μαμά η Όλγα Κεφαλογιάννη: Η φωτογραφία από την πρώτη βόλτα με τα δίδυμα παιδάκια της

Το διπλό καρότσι για τα δύο αδερφάκια!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, αφού στις αρχές Σεπτεμβρίου έφεραν στον κόσμο να δίδυμα παιδάκια τους.

«Είμαι πολύ συγκινημένη που μου δόθηκε αυτή η ευλογία και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα να τα καταφέρει» είχε πει η ίδια στο Mega, μετά την γέννηση των διδύμων, η βουλευτής της ΝΔ προσθέτοντας ακόμα ότι:

«Τα διδυμάκια μας γεννήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του Μίνου, είναι δύο γλυκύτατα παρθενάκια! Του είχα υποσχεθεί πως θα ήταν το δώρο μου για τα γενέθλιά του και πράγματι έτσι έγινε».

Χθες η πολιτικός ανέβασε στα stories της και την φωτογραφία από την πρώτη τους βόλτα. Όπως θα δείτε και στην εικόνα ντυμένη απλά με αθλητικά ρούχα και μαύρα γυαλιά, είναι καθισμένη δίπλα στο διπλό καρότσι μαζί με τα αγγελούδια της.

Να σημειωθεί ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο συνθέτης απέκτησαν ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.  «Παρόλο που στις δίδυμες κυήσεις δύσκολα συμπληρώνει μια γυναίκα τις 37 εβδομάδες, τελικά τα κατάφερα (...) Το αγοράκι μας μοιάζει στο Μίνω και το κοριτσάκι νομίζω μοιάζει σε μένα» είχε συμπληρώσει άλλωστε η βουλευτής, μιλώντας στο Mega.

Ακόμα είχε αποακλύψει ότι κατά την διάρκεια του τοκετού ακούγανε τραγούδια του συζύγου της. «Τα δίδυμα ήρθαν στον κόσμο με καισαρική και επειδή αγαπάμε ως οικογένεια τη μουσική, κατά τη διάρκεια του τοκετού ακούγαμε τα τραγούδια του Μίνου από τις ταινίες “Ευτυχία” και “Καζαντζάκης”».

Δείτε επίσης: Γάμος Όλγας Κεφαλογιάννη - Μίνου Μάτσα: Η οικογενειακή φωτό με Μάκη και Ρούλα Μάτσα, Ελένη Κεφαλογιάννη και τον θείο Βαρδινογιάννη (βίντεο)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό παρουσία του δημάρχου Σπετσών με κουμπάρα την ξαδέλφη της Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ