Fall '21 THEMIS Z: Η νέα συλλογή θα απογειώσει το στυλ σου – Μοναδικά κομμάτια, με υπέροχα prints & χρώματα (φώτο)

Ύμνος στη διαχρονικότητα των ‘70s

Τολμηρή δημιουργικότητα, πολύτιμα υλικά, εκλεπτυσμένη θηλυκότητα. Χαρακτηριστικά μιας συλλογής που γίνεται ύμνος στη διαχρονικότητα των ‘70s, τα οποία σε καιρούς αυτοέκφρασης θα είναι πάντα επίκαιρα.

Για το Φ/ !"#21/!22, η Θέμις Ζουγανέλη επιστρέφει στις βάσεις του αισθητικού λεξιλογίου του brand και αφιερώνει τη νέα συλλογή σε όλες εκείνες τις αξίες που ανέδειξαν την ιδιαιτερότητα του THEMIS Z. Πρωτότυπα μοτίβα συμβολικής σημασίας, πολύτιμες πρώτες ύλες που επιτρέπουν στις δημιουργίες να περνούν στη σφαίρα του διαχρονικού, χειροποίητη δεξιοτεχνία που στρέφει τους προβολείς στα επιδέξια χέρια αυτού του τόπου. Η γυναίκα THEMIS Z σέβεται το πριν, ζει στο τώρα και ονειρεύεται το αύριο μέσα από δημιουργίες που ξέρουν πώς να φέρνουν σε πρώτο πλάνο την ουσιαστική, ανεπιτήδευτη πολυτέλεια.

Απελευθερωμένη και bold μέσα σε κοστούμια από εμπριμέ βελούδο, αιθέρια μέσα σε φορέματα και matching separates από μετάξι Σουφλίου, δυναμική και κυρίαρχη κάτω από ολόμαλλες κάπες. Για εκείνη η διαχρονική κομψότητα δεν βασίζεται σε κομμάτια που αρκούνται στον τίτλο «Basics», κάθε άλλο. Για εκείνη μια ατελής πινελιά από το ζωγραφισμένο στο χέρι μοτίβο φανερώνει την τελειότητα του αυθεντικού.

Μια διακοσμητική λεπτομέρεια από χρυσό υπενθυμίζει πως η κομψότητα κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Ένα απαλό άγγιγμα από το μετάξι αποδεικνύει ότι μέσα στην ευθραυστότητα κρύβεται η πιο θηλυκή πλευρά μιας γυναίκας. Flared jeans, το κλασικό μεταξωτό πουκάμισο «Infinity» με την iconic πια χρυσή μανσέτα, blazers με μανίκια ή elbow-patch από δέρμα και κάπες που κερδίζουν τον τίτλο «Modern Classics» συνθέτουν μια συλλογή που σχεδιάστηκε για πάντα.

Και από την άλλη, tops και φαρδιά παντελόνια από μετάξι διακοσμημένα με το πληθωρικό μοτίβο «Peacock» που θυμίζει λαχούρια, ένα μικρό μαύρο φόρεμα κεντημένο με κύματα που κάνει το haute  bohemian πιο ποθητό από ποτέ και βελούδινα κοστούμια που «φορτίζουν» με disco ενέργεια τις καθημερινές στιγμές έρχονται για να γράψουν τους νέους κανόνες του daywear.

Τη συλλογή, όπως πάντα, συμπληρώνει αρμονικά η νέα σειρά από τσάντες. Εκεί, το δέρμα και το βελούδο έχουν τον πρώτο λόγο. Ένα σύννεφο διακοσμητικών λεπτομερειών από laser cut δέρμα μετατρέπει τις τσάντες κλασικής φόρμας στα νέα «IT» αξεσουάρ. Όσο για το πληθωρικό βελούδο; Εκείνο γίνεται πουγκί και «κρυφοκοιτάζει» πίσω από ένα δερμάτινο καλάθι που πλέον συγκαταλέγεται στα iconic σχέδια THEMIS Z.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ