Νίκος Κουρής: Έξοδος με την πανέμορφη σύζυγό του & τον κούκλο γιο τους - Με χαμόγελα & οι 3 και απίθανο στυλ (φωτό - βίντεο)

Βρέθηκαν στον Πολυχώρο Πολιτισμού Δ.Παλαιού Φαλήρου, στην παρουσίαση βιβλίου της Τζίνας Φωτεινοπούλου. 

Ο Νίκος Κουρής είναι ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς και φέτος, τον απολαμβάνουμε μέσα από τις Άγριες Μέλισσες, αλλά και από το τηλεπαιχνίδι ''Αυτός και ο Άλλος''  στην ΕΡΤ. 

Ο καλλιτέχνης σπάνια κάνει εξόδους με την σύζυγό του Έλενα Τοπαλίδου, με την οποία μάλιστα έχει αποκτήσει και έναν γιο τον Πέτρο

Αυτή τη φορά το ζευγάρι βρέθηκε στον πολυχώρο Πολιτισμού Δ.Παλαιού Φαλήρου, στην παρουσίαση του βιβλίου της Τζίνας Φωτεινοπούλου. 

Να σημειώσουμε πως Η Έλενα Τοπαλίδου είναι επίσης ηθοποιός και χορεύτρια.

Ο Νίκος Κουρής πριν από περίπου έναν μήνα μίλησε στο Πρωινό για τον γιο του και τόνισε πως τον θαυμάζει πολύ και πως του έχει αλλάξει την ζωή. Μάλιστα αποκάλυψε  τη μάχη του με την κατάθλιψη και τον διαβήτη

 

 

«Δεν νικάς ποτέ οριστικά την κατάθλιψη αλλά επειδή εγώ είμαι και διαβητικός και μία καθημερινότητα δύσκολη δεν ξέρω αν θα είχα κατάθλιψη αν δεν είχα διαβήτη. Είναι λίγο μαζί με εμένα. Ο αγώνας μου με τον διαβήτη και την κατάθλιψη είναι συνεχής αλλά πλέον βλέπω τα πράγματα καλύτερα και έχω καταφέρει πράγματα με τον διαβήτη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ