Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το τετράγωνο Ήλιου με Κρόνο ρίχνει κάπως πιο βαριά τη σκιά του, σε επίπεδο ψυχολογίας

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Λέοντα και το Σάββατο στη μεγαλύτερη διάρκεια της μέρας, αλλά πλανάται ένα σύννεφο πάνω από τη μέρα, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο ρίχνει κάπως πιο βαριά τη σκιά του σε επίπεδο ψυχολογίας.

Από την άλλη, κάνει τη μέρα ιδιαίτερα παραγωγική για όσους αποφασίσουν να το ρίξουν στη δουλειά, να αναλάβουν ευθύνες ή να ασχοληθούν με τις πρακτικές υποχρεώσεις τους. Το Σάββατο είναι η τελευταία μέρα που ο πλανήτης της δράσης, της αποφασιστικότητας, της γενναιότητας, αλλά και της επιθετικότητας, ο Άρης, παραμένει στον Ζυγό. Το απόγευμα του Σαββάτου προχωρά στο ζώδιο της παραδοσιακής διακυβέρνησής του τον Σκορπιό.

Για το πώς θα μας επηρεάσει από αυτό το ζώδιο, μπορείτε να διαβάσετε το υπεραναλυτικό μου άρθρο πατώντας εδώ. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο, όπου και θα παραμείνει και στη διάρκεια της Κυριακής, στρέφοντας πιο πολύ την προσοχή μας στις υποχρεώσεις μας και τα «πρέπει» της δουλειάς και της υγείας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Λέοντα και το Σάββατο, σε μια μέρα που έχετε ίσως πολλά να κάνετε ή έχετε κανονίσει κάποιες συναντήσεις με φίλους ή συγγενείς για να περάσετε μαζί κάποιες ώρες. Το Σάββατο είναι και η τελευταία ημέρα όμως που παραμένει απέναντι σας ο Άρης στον Ζυγό. Μετά από ενάμισι μήνα, που η πολιορκία του σας ζόρισε σε πολλά επίπεδα και κυρίως σε αυτό των σχέσεων ή των οικογενειακών σας υποθέσεων, ο Άρης μετακινείται στον Σκορπιό το απόγευμα του Σαββάτου και στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά κυρίως θέματα. Το επόμενο διάστημα πολλή από την ενέργεια σας θα ξοδευτεί για να διαμορφώσετε πιο ασφαλείς συνθήκες σε οικονομικό επίπεδο για τον εαυτό σας και την οικογένεια σας.

Περισσότερα φυσικά για το πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Σκορπιό το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, θα διαβάσετε στο άρθρο μου πατώντας εδώ. Στην τελευταία του ημέρα στον Ζυγό πάντως, θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε πολλή από την υπομονή σας σε κάποια σχέση που σας πιέζει. Η Κυριακή είναι μια πιο ουδέτερη μέρα, αλλά με αρκετές υποχρεώσεις που μπορεί να βαραίνουν το πρόγραμμα σας και ίσως μια προετοιμασία για τη δουλειά της επόμενης εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Λέοντα σε ένα πιο ευαίσθητο και ψυχολογικό τομέα στο ωροσκόπιο σας, παραπέμποντας στην ανάγκη για λιγότερες συναναστροφές και περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και μόνο όσους πραγματικά αγαπάτε και νιώθετε κοντά σας. Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα της παραμονής του Άρη στον Ζυγό. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Άρης θα προχωρήσει στον Σκορπιό, το ζώδιο που συμβολίζει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τον γάμο για σας τους Ταύρους.

Από δω και κάτω ξεκινά ένα πιο πιεστικό διάστημα με τους άλλους στη ζωή σας, αλλά ταυτόχρονα, όπως θα διαβάσετε και στο άρθρο μου, πατώντας εδώ, κι ένα διάστημα που οι άλλοι θα καθορίσουν το πλαίσιο της σχέσης ή της συνεργασίας που θα έχετε μαζί τους. Δεν είναι η στιγμή που έχετε εσείς το μαχαίρι στο χέρι και ανάλογα με τις επιθυμίες σας κόβετε.

Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη και τις επιθυμίες ή τις ανάγκες των άλλων και να διαμορφώσετε τη δράση σας από δω και κάτω. Η Κυριακή είναι πιο ευχάριστη ως μέρα και σας δίνει την ευκαιρία να χαρείτε περισσότερο με τον σύντροφο, τους φίλους ή τα παιδιά σας αν είστε γονείς, κάνοντας κοινές διασκεδαστικές δραστηριότητες μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα, το Σάββατο σας βρίσκει σε μια πολύ κοινωνική φάση, με επαφές, συζητήσεις και βόλτες με φίλους, γνωστούς και αγαπημένους. Το Σάββατο όμως είναι και η τελευταία μέρα παραμονής του Άρη στον Ζυγό, μια επιρροή που σας συνόδεψε από τα μέσα Σεπτεμβρίου και σας οδήγησε σε νέους τρόπους σκέψης και δράσης. Από το απόγευμα του Σαββάτου ο Άρης περνά στον Σκορπιό κι ίσως ανακαλύψετε ότι ο διάδρομος που λειτουργεί ως κρεμάστρα σπίτι σας έχει κι άλλες λειτουργίες, πολύ πιο σημαντικές για τον ρόλο που έχει δημιουργηθεί από τον κατασκευαστή του. Καιρός λοιπόν να θυμηθείτε γιατί τον αγοράσατε!

Ο Άρης στον Σκορπιό, όπως θα διαβάσετε αναλυτικά και στο άρθρο μου πατώντας εδώ, βάζει φωτιά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας και σε αυτόν της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να αξιοποιήσετε για να αποκτήσετε καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση, αλλά να κάνετε και πιο αποδοτική τη δουλειά σας, ακόμη κι αν χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερκόπωση και οι γκρίνιες με συνεργάτες στη δουλειά. Η Κυριακή είναι μια μέρα που το σπίτι θα σας φανεί πιο ελκυστικό ως περιβάλλον, για να περάσετε τις ώρες σας ενδεχομένως χωρίς πολλή ενέργεια για να σηκωθείτε από τον καναπέ.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ