Ο πρίγκιπας Αλβέρτος με τον 85χρονο Robert Redford & την γυναίκα του - λίγο πριν την επιστροφή της Σαρλίν στο Μονακό (φωτό)

Ντυμένο στα λευκά το ζευγάρι

Ο Robert Redford και η σύζυγός του Sibylle Szaggars έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι καθώς παρευρέθηκαν στα ετήσια βραβεία που διοργανώνει ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό.

Ο 85χρονος σταρ και η γυαναίκα του είχα ντυθεί στα λευκά με τον Redford να επιλέγει ένα κοστούμι και την 64χρονη Szaggars ένα μακρυμάνικο φόρεμα με σχέδια.

Να σημειωθεί ότι τα βραβεία, η τελετή των οποίων έγινε την Παρασκευή, τιμούν ανθρώπους που έχουν δεσμευτεί και εργάζονται για την προστασία του περιβάλλοντος.

Via ΑΠΕ -ΜΠΕ

Μάλιστα ο Robert Redford, σύμφωνα με την daily mail κέρδισε το Ειδικό Βραβείο το 2019, ενώ ο Sting το 2020 και ο Orlando Bloom το 2018.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε λοιπόν, μεταξύ άλλων, με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, ο οποίος είχε φορέσει ένα σκουρόχρωμο κοστούμι, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο royal ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την ημερομηνία επιστροφής της συζύγου του πριγκίπισσας Σαρλίν, η οποία παραμένει στη Νότια Αφρική, μετά την λοίξωμη ΩΡΛ που δεν της είχε επιτρέψει ακόμα να επιστρέψει στο σπίτι και τα δίδυμα παιδιά της, Γκαμπριέλα και Ζακ.

Via ΑΠΕ -ΜΠΕ

"Είναι σε καλή φόρμα και σε καλύτερη διάθεση. Θα είναι εδώ πολύ πριν την Εθνική Γιορτή του Μονακό, που πραγματοποιείται στις 19 Νοεμβρίου", επεσήμανε ο Αλβέρτος, δίνοντας έμφαση στο γεγονός πως η γυναίκα του θα βρίσκεται στο Μονακό πολύ πριν το σημαντικό event.

Από την άλλη, το αν θα τον συνοδεύσει στο ταξίδι του στο Ντουμπάι στις 13 Νοεμβρίου, ο ίδιος απάντησε πως θα το δουν τελευταία στιγμή, καθώς όπως φαίνεται θα κριθεί από την κατάσταση της υγείας της, σύμφωνα με το Must.

 

 

 

 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος εξήγησε, επίσης, για πρώτη φορά αναλυτικά τον λόγο που εμποδίζει τη σύζυγό του να ταξιδέψει και αυτός είναι πως είναι απαγορευτικό για την ίδια να πετάξει πάνω από τα 20.000 πόδια λόγω της πίεσης που θα δεχθεί κατά τη διάρκεια της πτήσης. "Προφανώς της λείπουν τα παιδιά. Και εκείνη τους λείπει. Σε όλους μας λείπει", πρόσθεσε ο πρίγκιπας του Μονακό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ