Γενέθλια για τον μεγάλο γιο της Μαρί Σαντάλ & του πρίγκιπα Παύλου: Έτσι ευχήθηκαν στον Αλέξιο οι γονείς & η αδερφή του (φωτό)

Είχε τα γενέθλιά του!

Τα γενέθλιά του είχε την Παρασκευή (29/10) ο μεγάλος γιος της Μαρί Σαντάλ και του πρίγκιπα Παύλου, με τους γονείς του να του εύχονται χρόνια πολλά, με αναρτήσεις τους στο Instagram.

Ειδκότερα η μητέρα του ανέβασε ένα ασπρόμαυρο κλικ στο οποίο βλέπουμε τον ΚωνσταντίνοςΑλέξιο, να περπατά στον δρόμο μαζί με τον πατέρα του.

«Χρόνια πολλά Τίνο, Σκορπιέ μου. Αγαπώ τη δημιουργική ψυχή σου και την σοφία σου, παρά την ηλικία σου. Συνέχισε να λάμπεις» έγραψε στο post της η Μαρί Σαντάλ, η οποία υπενθυμίζεται ότι έχει ακόμα τέσσερα παιδιά μετον μεγάλο γιο του τέως βασιλιά της Ελλάδας: Την Μαρία - Ολυμπία, τον Αχιλλέα - Ανδρέα, τον Οδυσσέα - Κίμωνα και τον Αριστείδη - Παύλο.

 

 

 

 

Η Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν ανάμεσα σε όσους έσπευσε να σχολιάσει το post γράφοντας χρόνια πολλά, στα σχόλια, για τον ανιψιό της που έκλεισε τα 23 του χρόνια.

Χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο - Αλέξιο ευχήθηκε όμως μέσα από το Instagram και ο πατέρας του ο οποίος ανέβασε στα stories του φωτογραφίες του γιου του, αλλά και του παππού του, από τον οποίο άλλωστε έχει πάρει και το όνομά του.

«Η μεγαλύτερη γενιά σε κρατούσε και τώρα κρατάς την παλιότερη γενιά, καθπώς κινήσει προς το μέλλον σου. Χρόνια Πολλά Κωνσταντίνε» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ανάμεσα στις εικόνες βλέπουμε και μια από τον γάμο του αδερφού του (του Παύλου) πρίγκιπα Φίλιππο, με τη Νίνα Φλορ, στην οποία ο Αλέξιος βοηθάει τον παππού του με το αναπηρικό αναξίδιο.

Η μεγάλη του αδερφή Μαρία Ολυμπία, ανέβασε και αυτή στα stories της μια παλιά τους φωτογραφία, από ήταν ακόμα παιδιά και έπιαζαν μαζί γράφοντας «χρόνια πολλά Τίνο».

 

 

Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος - Αλέξιος μεγάλωσε στο Λονδίνο και ασχολείται με την τέχνη και τη φωτογραφία. Πλέον ζει στη Νέα Υόρκη με την οικογένειά του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ