Ο «παράδεισος» της Τζίνας Αλιμόνου: Φυτά εσωτερικού χώρου & γωνιές πράσινου μέσα στο σπίτι της (φωτό & βίντεο)

Μας δίνει ιδέες και για τον δικό μας χώρο!

Η Τζίνα Αλιμόνου λατρεύει τα φυτά εσωτερικού χώρου και το σπίτι της είναι μια ζωντανή απόδειξη αυτής της αγάπης, αφού έχει δημιουργήσει σε αυτό όμορφες, πράσινιες γωνιές, δίνοντάς μας έτσι ιδέες και για τον δικό μας χώρο.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια είναι τάση στην διακόσμηση το να φέρνουμε την φύση μέσα στο σπίτι μας, διακοσμώντας το με λουλούδια και κυρίως με φυτά.

 

 

 

Ψαχουλεύοντας το Instagram του πρώην μοντέλου και Life couch λοιπόν, βρήκαμε αρκετές φωτογραφίες που δείχνουν τον τρόπο που έχει ενσωματώσει στο σπίτι της φυτά εσωτερικού χώρου.

Άλλωστε η ίδια ήδη έχει δημοσιεύσει στο κανάλι της στο Youtube Good life by Gina και ένα βίντεο στο οποίο δίνει ιδέες για ευεργετικά φυτά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.

«Σύμφωνα με έρευνα της NASA, υπάρχουν κάποια φυτά που φιλτράρουν, καθαρίζουν κι εμπλουτίζουν με οξυγόνο τον αέρα στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού και της εργασίας μας! Σε αυτό το βίντεο θα δούμε μαζί ποια είναι αυτά!» διαβάζουμε στην περιγραφή του βίντεο.

 

 

Τα λευκά και ιδιαίτερα βάζα λοιπόν είναι μέσα στις προτιμήσεις της, ενώ όπως διαβάζουμε σε μια ανάρτησή της στο Instagram: «Λατρεύω τις κάλλες! Ανθίζουν αυτή την εποχή και θα τις βρείτε σε πολλά χρώματα! Παρόλο που φαίνονται τόσο αρχοντικές και απαλές... Είναι πολύ ανθεκτικές κι αγαπούν το νερο!».

Ακόμα όμως αγαπάει τους κάκτους δημιουργώντας με αυτούς όμορφες συνθέσεις, ενώ έχει και μια μπανανιά ως φυτό εσωτερικού χώρου. «Ένα πανέμορφο φυτό με τεράστια φύλλα που θα προσθέσει μεγάλη ποσότητα πρασίνου στο χώρο, φρεσκάδα και θα τον ανανεώσει! Η μπανανιά χρειάζεται φυσικό φως, αλλά όχι αρκετό απευθείας ήλιο. Καθώς έχει μεγάλα φύλλα που απορροφούν μεγάλη ποσότητα υγρασίας, χρειάζεται λίγο περισσότερο νερό από τα άλλα φυτά εσωτερικού χώρου».

 

Οι φρέσκες, λευκές τουλίπες είναι ένα ακόμα από τα λουλούδια στα οποία έχει αδυναμία η Τζίνα Αλιμόνου. Όσο για τα λίλιουμ θα πει ότι «Προσδίδουν στο χώρο όμορφο, λευκό φως!».

 

Σε άλλο ποστ της δε δίνει ιδέες για όμορφα κρεμαστά φυτά, τα οποία μπορούμε να βάλουμε στο σπίτι και να ομορφύνουμε τον χώρο μας. «Γυαλιστερά κεραμικά με παχύφυτα.. Όμορφος συνδυασμός» είναι άλλη μια από τις ιδέες που δίνει.

 

«Όμορφος συνδυασμός της σύγχρονης κεραμικής τέχνης με το φυσικό στοιχείο. Βλέπω και από φίλους του εξωτερικού μεγάλο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια για τη σύγχρονη Ελληνική κεραμική!» θα γράψει άλλωστε σε μια ακόμα ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ