Αγκαζέ η Brigitte & ο Emmanuel Macron, χέρι - χέρι η Jill & ο Joe Biden: Δύο αγαπημένα ζευγάρια στη Ρώμη (βίντεο)

Τι φόρεσαν οι πρώτες κυρίες;

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου οι ηγέτες βρέθηκαν στο παλάτι Quirinale στη Ρώμη για το δείπνο που παρέθεσε ο Ιταλός Πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα και ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι, στο πλαίσιο της Συνόδου G20, που έγινε στην Ιταλία αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Brigitte Macron και η Jill Biden, οι οποίες υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες είχαν πάει μαζί για φαγητό σε εστιατόριο, με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ να λέει μάλιστα κατά την έξοδό τους από αυτό ότι είναι «σαν αδερφές» με την πρώτη κυρία της Γαλλίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VOA News (@voanews)

Οι δυο τους λοιπόν συνόδεψαν τους άντρες τους Emanuel Macron και Joe Biden στο gala που έγινε με αφορμή τη Σύνοδο των G20 φορώντας κομψά outfits.

Ειδικότερα η σύζυγος του Γάλλου προέδρου είχε επιλέξει ένα λευκό φόρεμα με μαύρα λουλούδια στο τελείωμα το οποίο και συνδύασε με ένα μαύρο μακρύ παλτό και μυτερές, θηλυκές γόβες.

Η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου από πλευράς της προτίμησε να φορέσει κάτι πιο λαμπερό και ζωηρό, με την ίδια να επιλέξει ένα λιλά, μακριμάνικο φόρεμα από τον οίκο Ralph Lauren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @anci66

Αυτό βέβαια που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν η γλώσσα του σώματος των δύο ζευγαριών. Για την ακρίβεια ο Joe και η Δρ Jill Biden, οι οποίοι είναι παντρεμένοι από το 1977! - εισήλθαν στο Quirinale κρατώντας ο ένας τον άλλον από το χέρι.

Την ίδια ώρα ο Emnauel Macron κρατούσε την αγαπημένη του σύζυγο και πρώην καθηγήτριά του αγκαζέ. Άλλωστε οι δυο τους συχνά αγκαλιάζονται και κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου σε δημόσιες εμφανίσεις τους.

Μάλιστα στη Ρώμη ο φακός τους αποθανάτισε επίσης ντυμένους ασορτί με μπλε outfits να προχωρούν αγκαλιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ