Επιστροφή στα οος με το πιο «μπερδεμένο» trend: Ο συνδυασμός φόρεμα - παντελόνι ξανά στις δόξες του (φωτό)

Αρκεί να μην το παρακάνουμε αυτή τη φορά!

Από την Carrie Bradshaw στο Sex and the City, μέχρι την Miley Cyrus και την Ashley Tisdale δεν ήταν λίγες οι διάσημες που «απογείωσαν» - σύμφωνα με τα τότε στυλιστικά δεδομένα - ένα από τα πιο μπερδεμένα trends του 2000, τον συνδυασμό φουστάνι με παντελόνι.

2021 πια και η συγκεκριμένη τάση επιστρέφει δυναμικά στη μόδα. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια τα 90ς και τα 00ς έχουν κάνει δυνατό comeback με διάσημους οίκους μόδας να ενσωματώνουν στις νέες συλλογές τους στοιχεία από τις δεκαετίες αυτές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kawana (@justkawana)

Για όσους έζησαν λοιπόν από «κοντά» την συγκεκριμένη τάση, όπως σημειώνει το instyle.com, θα θυμούνται σίγουρα ότι τίποτα δεν ήταν εκτός ορίων όσον αφορά το πώς να φορέσετε μαζί ένα φόρεμα και ένα παντελόνι!

Μάλιστα εκείνη την περιόδο «έπαιζε» και το θεϊκό φούστα - παντελόνι - μπλούζα. Ποιος να ξεχάσει άλλωστε τις τότε εμφανίσεις της Ashley Tisdale ή της Miley Cyrus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @2000drama

Παρόλα αυτά, παρά το περίπλοκο παρελθόν αυτής της τάσης, οι πασαρέλες της Άνοιξης του 2021 και η εβδομάδα μόδας του φθινοπώρου του 2021 μας έκαναν να ξανασκεφτούμε το εν λόγω trend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by max (@__mmaxinewylde)

Άλλωστε μια μακριά τούνικ ή ένα λεπτό φουστάνι με ένα τζιν ή φαρδύ παντελόνι  δεν είναι και τόσο άσχημος συνδυασμός, αρκεί να μην το πάμε πολύ μακριά αυτή τη φορά! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ