Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα επηρεάζει τον τρόπο σκέψης μας δίνοντας έμφαση στην αρνητικότητα, την καχυποψία & τις εμμονές

Αναλυτικά οι προβλέψεις... 

Σήμερα Τρίτη, ολοκληρώνεται για τρίτη και τελευταία φορά μέσα στο τελευταίο δίμηνο η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα, ενώ η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό. Οι προηγούμενες δυο φορές ήταν στις 22/9, την 1/10 και σήμερα είναι η τελευταία φορά που συναντώνται οι δυο πλανήτες σε κόντρα.

Η όψη αυτή δίνει έναν χαρακτήρα έντασης στις επαφές μας με τους άλλους, επηρεάζει τον τρόπο σκέψης μας δίνοντας έμφαση στην αρνητικότητα, την καχυποψία και τις εμμονές, αλλά είναι βοηθητική αν θέλουμε να εξερευνήσουμε κάτι σε βάθος. 

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη ξεκινά με πίεση, καθώς το φεγγάρι απέναντι σας κάνει όλους πιο απαιτητικούς από εσάς, δίνοντας επίσης μια αίσθηση έντασης στις μεταξύ σας σχέσεις.

Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί κυρίως σε σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, αλλά θα πρέπει επίσης να έχετε και ανοχή και ανοιχτό μυαλό, ώστε αυτά που σας λένε να τα αξιοποιήσετε και να μην τα πάρετε στραβά ή ως αυστηρή κριτική, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου ο πιο παραγωγικός πλανήτης είναι ο Ερμής, που σήμερα μπορεί να δοκιμάσει τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος. Η μέρα ξεκινά με αρκετό φόρτο ως προς τις υποχρεώσεις είτε στη δουλειά είτε στις σπουδές, αλλά καλά θα κάνετε να δείτε λίγο πιο σοβαρά και τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας και να προγραμματίσετε έναν έλεγχο αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ζυγό είναι πιο ευνοϊκή για το ζώδιο σας και σας επιτρέπει να βρείτε πιο ευχάριστες διεξόδους στη διάρκεια της μέρας. Παρόλα αυτά, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα λειτουργεί σαν ένα «αγκάθι» στο πίσω μέρος του μυαλού σας, αν νιώθετε ότι κάποιος τομέας στη ζωή σας δεν είναι τόσο τακτοποιημένος όσο θα θέλατε.

Για κάποιους μπορεί να είναι μια κατάσταση που αφορά μια σχέση, μια συνεργασία ή οικονομικά θέματα. Μπορεί να νιώθετε ότι η καθημερινότητα πνίγει τις δημιουργικές σας τάσεις και δεν σας επιτρέπεται να έχετε ελευθερία στις κινήσεις σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ