Το μπλε ρουαγιάλ της Kate Middleton έγινε πρωτοσέλιδο: Υπέροχο coat dress & γόβες που έχει βάλει 12 φορές (φωτό & βίντεο)

Και τα αγαπημένα της σκουλαρίκια!

Η Kate Middleton, με τις στυλιστικές της επιλογές και το απίθανο μπλε ρουαγιάλ φόρεμά της, κατάφερε για ακόμα μια φορά να εντυπωσιάσει και να γίνει πρωτοσέλιδο στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Η Δούκισσα του Κέιμπριζτ φιγουράρει στην πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικής daily mail που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι έδειχνε πανέμορφη στα μπλε με ένα coat dress, τα αγαπημένα της σκουλαρίκια αλλά και τις γόβες που έχει φορέσει τουλάχιστον 12 φορές!

Η σύζυγος του πρίγκιπα William βρέθηκε χθες στην του Earthshot, που έγινε στο πλαίδιο της Διάσκεψης για το κλίμα COP26. Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Οκτώβρη είχε πραγματοποιηθεί και η πρώτη τελετή των βραβείων για το περιβάλλον, που δημιούργησε ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, με εκείνον και την Kate να εντυπωσιάζουν με τα κομψά Outfits τους.

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τώρα λοιπόν για την δεξίωση η 39χρονη Βρετανίδα royal στράθηκε στο βρετανικό Brand  Eponine φορώντας ένα dress coat που έφτανε μέχρι την γάμπα της και το οποίο είναι από την συλλογή SS20. Ωστόσο όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα πιστεύεται ότι είναι η ο φακός αποθανάτισε την Δούκισσα, να το φοράει.

Κατασκευασμένο από διπλό μάλλινο κρεπ ύφασμα, το φόρεμά της ήταν ένα custom κομμάτι, με παρόμοια φορέματα να κοστίζουν περίπου 2.400 λίρες. Λεπτομέρεια ήταν το διπλό κουμπί αλλά και η καρφίτσα που είχε βάλει στο πέτο της.

Φωτογραφίες Instagram/dukeandduchessofcambridge & earthshotprize

Η στυλίστρια μόδας Rochelle White μίλησε στο Femail για την επιλογή της Kate στην εκδήλωση, λέγοντας: «φορά ένα φόρεμα που δεν έχει φορέσει πριν, είναι απλό και εντυπωσιακό στο χρώμα. Το φόρεμα πιστεύεται ότι είναι φτιαγμένο για εκείνη κατά παραγγελία από το  Eponine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVOKE (@evokedotie)

Σε κάθε περίπτωση η Middleton κατάφερε να κάνει για ακόμα μια φορά μια chic εμφάνιση, ενώ παράλληλα «ανακύκλωσε» και ορισμένα από τα αξεσουάρ της, αφού έχει φωτογραφηθεί περισσότερες από 12 φορές με τις γόβες της αξίας 425 λιρών από τον επίσης Βρετανό σχεδιαστή Rupert Sanderson.

 

 

 

 

Παράλληλα πρόσθεσε λίγη αίγλη στο look της φορώντας τα σκουλαρίκια KiKi Mcdonough με μπλε τοπάζι και διαμάντι, αξίας 3.500 λιρών, ένα από τα αγαπημένα κομμάτια από την κοσμηματοθήκη της. 

 

 

Η Kate φόρεσε για πρώτη φορά τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια σε μια επίσκεψη στο Λουξεμβούργο το 2017. Έκτοτε τα έχει βάλει σε τουλάχιστον επτά διαφορετικούς βασιλικούς αρραβώνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ