Έλληνες celebrities για τον Τάσο Ξιαρχό: Καίτη Γαρμπή, Σίσσυ Χρηστίδου - τι μηνύματα έστειλε στην Ελεονώρα Μελέτη (βίντεο)

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Ένας σάλος έχει προκληθεί μετά το βίντεο που ανέβασε  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και στο οποίο κορόιδευε μία νεαρή κοπέλα για τα κιλά της, ο Τάσος Ξιαρχό.

Στα social media πολλοί χρήστες στράφηκαν εναντίον του, ενώ την ίδια ώρα δεν ήταν λίγοι και οι celebrities που έκαναν αναρτήσεις με αφορμή τα post του χορογγράφου. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να μην γίνεται bullying από καμία πλευρά.

 

Το θρίλερ με την απόπειρα αυτοκτονίας και την εξαφάνιση του Τάσου Ξιαρχό

Σημειώνεται ότι αργά το απόγευμα της Δευτέρας ο Τάσος Ξιαρχό μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Νωρίτερα ο χορογράφος είχε εξαφανιστεί με την αστυνομία και τον πατέρα του να τον αναζητούν. 

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Tik Tok, την οποία και κατέβασε μετά έγραψε: «Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή.

Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη».

Τώρα ο Τάσος Ξιαρχό παραμένει στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και σύμφωνα με το Open, έχει υποβληθεί προληπτικά σε εξετάσεις ώστε να βεβαιωθούν οι γιατροί πως δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος. Η κατάσταση της υγείας του φαίνεται πολύ καλή.

Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό και οι αντιδράσεις των celebrities

«Οταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Τάσος Ξιαρχό που είχε δημοσιεύσει, ο οποίος έπειτα γύρισε την κάμερα προς την κοπέλα και κατέγραψε τις κινήσεις της.

Στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό ανεβάζει άλλο ένα βίντεο στο οποίο λέει πως έχει κρυφτεί στην τουαλέτα του μαγαζιού, καθώς η κοπέλα που κορόιδευε είδε από το Ιnstagram της τα stories του χορευτή. 

Αμέσως προκλήθηκε σάλος στα social media, με τους χρήστες να απαντούν με οργισμένες αναρτήσεις τον Τάσο Ξιαρχό και να τον κατηγορούν για bullying. Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε στα social media, ο Τάσος Ξιαρχό επιχείρησε να απολογηθεί μέσα από τα social media.

Σίσσυ Χρηστίδου

«Δεν θα τοποθετηθώ όπως πραγματικά θα ήθελα, γιατί όπως βλέπουμε ξεκάθαρα από την περίπτωση του #ξιαρχο , το bullying γεννάει πολλές φορές bullies.  Θα πω μόνο πως εγώ μικρή έμαθα κυρίως να μην κάνω πράξεις σαν αυτή. Για τις ρίγες δεν έμαθα κάτι...» έγραψε στο Twitter η παρουσιάστρια.

Καίτη Γαρμπή

«Αυτά δήλωνε το 2019 ο #ξιαρχο. Για να μας πει λοιπόν σήμερα μετά την κάθετη χοντράδα του για τις οριζόντιες ρίγες, ποιος είναι ο κομπλεξικός κι ο μονοδιάστατος;» έγραψε από πλευράς της η τραγουδίστρια.

 Εβελίνα Νικόλιζα

«Αν δε ντρέπεσαι εσύ που το έκανες αυτό, ντρέπομαι εγώ για λογαριασμό σου» σχολίασε η  Εβελίνα Νικόλιζα.

Θέμις Κανέλλος

Ο Θέμις Κανέλλος έγραψε σε post του: « 1. ρατσισμός, 2. slut shaming, 3. bullying για κιλά και πολλά πολλά άλλα. Φτάνει, φτάνει με αυτό το πολύ κακό pr stand για να μιλάνε για σένα. Το να προσβάλλεις άλλους ανθρώπους δεν είναι τρόπος για να μιλάνε τα κανάλια και ο κόσμος για σένα.

Δεν έχεις λίγη τσίπα επάνω σου;  Που ενώ και εσύ έχεις ζήσει bullying επιλέγεις να γίνεις εσύ ο μεγαλύτερος μπούλης. Επειδή έχεις άκρες και ξέρεις κόσμο και θα συνεχίσεις να έχεις δουλειά αυτό τι σημαίνει;  Ότι είναι οκ να προσβάλλεις κόσμο; Κρίμα γιατί πάντα σε είχα σαν είδωλο στο μυαλό μου και όμως έκανα μεγάλο λάθος. Δε μίλησα μια, δε μίλησα δυο, τρεις αλλά φτάνει. Unfollow και αντίο… “Δε φοράμε ρίγες αν έχουμε παραπάνω κιλά” … Σοβαρά αγαπούλα;

Και εσένα ποιος σε ρώτησε; Πότε σε κάναμε κριτή των πάντων; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να βιντεοσκοπείς έναν άγνωστο άνθρωπο εν αγνοία του; Γιατί πρέπει όλοι να είμαστε αδύνατοι και γυμνασμένοι;  Και τι να φοράνε κύριέ μου… μόνο μαύρα να κόβει; Δε πας σπίτι σου μόνος σου να… λέω εγώ που θα πεις τι θα κάνει ο καθένας; Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας πει πως θα ζήσετε τη ζωή σας. Φορέστε ρίγες, ανεβάστε ότι θέλετε στα social και αν έχετε covid να κάτσετε σπίτι. Τόσος εγωισμός τέλος πάντων;»

Κόνι Μεταξά

 Η Κόνι Μεταξά, η οποία είναι καλή του φίλη έγραψε: «Δεν ευθύνομαι για τις μ@@κιες των άλλων. Ευθύνομαι μόνο για την απόσταση που βάζω ανάμεσα σε εμένα και σε αυτούς».

Το θέμα σχολιάστηκε χθες και από την εκπομπή Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει: «Όλοι έχουμε κάνει λάθη και ο ομιλών και έχω ζητήσει συγγνώμη. Το θέμα είναι αν τα λάθη τα επαναλαμβάνεις. Και αν μαθαίνεις από τα λάθη σου. Ο συγκεκριμένος κύριος έχει μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά ίδια όμως και εμείς του δίνουμε βήμα γιατί λέμε έχει πλάκα. Δίνουμε βήμα σε ανύπαρκτους ανθρώπους στην τηλεόραση. Είμαστε κι εμείς υπεύθυνοι γι’ αυτά τα φαινόμενα».

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Έχω γίνει έξαλλη και στεναχωριέμαι πάρα πολύ με τον Τάσο. Το χθεσινό το επαναλαμβανόμενο ήταν τραγικό. Βγαίνεις έξω και νομίζεις ότι έχεις την εξουσία να εκθέτεις τη ζωή ενός ανθρώπου. Μιλάς για την εξωτερική εμφάνιση, μιλάς για τα ρούχα, μιλάς για δεδομένα και στερότυπα. Ότι οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν πρέπει να φοράνε τι; Ριγέ μπλουζάκια»;

Ο Λευτέρης Πανταζής, η Κατερίνα Πεφτίτση, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Άντζελα Ευρυπίδη μίλησαν επίσης για την ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα.

Δημουλάς: Άσχημο να μιλάμε δημοσίως, χωρίς να παίρνουμε την ευθύνη

Ο Στέφανος Δημουλάς μίλησε επίσης για τον χλευασμό του Τάσου Ξιαρχό. 

Τα μυνήμτα του Τάσου Ξιαρχό στην Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τον Τάσο Ξιαρχό στην έναρξη της εκπομπής, Mega Καλημέρα, και αποκάλυψε πως έλαβε διάφορα μηνύματα εχθές το απόγευμα.

Δεν ξέρω πώς, αλλά βρέθηκα να επικοινωνώ με τον ίδιο κατά τη διάρκεια όλης αυτής της αναζήτησης που γινόταν και από τις αστυνομικές Αρχές για τον Τάσο. Η αλήθεια είναι ότι αν υπήρξε μία αναστάτωση και στις Αρχές και στο ΕΚΑΒ μετά από κάποια μηνύματα που είχε στείλει σε φιλικό του περιβάλλον, εμείς εδώ στο Mega το βιώσαμε ακόμη πιο έντονα όλο αυτό, διότι και στο κινητό μου λάμβανα συνεχώς μηνύματα από τον Τάσο, στο πλαίσιο μιας επικοινωνίας που είχαμε ξεκινήσει μετά το περιστατικό, σε περίπτωση που ήθελε να βγει και να τοποθετηθεί” ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ανησυχητικά μηνύματα έφταναν στο κινητό μου με αποτέλεσμα να επικοινωνήσω με το κανάλι και το κανάλι να με συμβουλέψει να επικοινωνήσω με τις Αρχές κι εγώ, όπως έκαναν και κάποια άλλα φιλικά του πρόσωπα. Θα σας αποκαλύψω κάποια πράγματα που συνέβησαν εχθές, όχι όλα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως το μεσημέρι της Δευτέρας έλαβε ένα μακροσκελές μήνυμα από τον χορογράφο ενώ ακολούθησε και δεύτερο μήνυμα:

«Προσπαθούσα να τον πείσω να μας δώσει ένα στίγμα, να μας πει πού βρίσκεται για να φτάσουμε εκεί με βοήθεια. Προσπαθούσα να του μιλήσω ψύχραιμα και λογικά (...) ο Τάσος στην αρχή είχε μία διάθεση επικοινωνίας μετά εξαφανίστηκε και εκεί καταλαβαίνετε ότι ήταν το πιο κρίσιμο κομμάτι για όλους μας γιατί για ένα διάστημα, παραπάνω της μίας ώρας δεν είχαμε κανένα σημείο επαφής μαζί του”.

 

«Προσπαθούσα να τον πείσω να μας δώσει ένα στίγμα, να μας πει πού βρίσκεται για να φτάσουμε εκεί με βοήθεια. Προσπαθούσα να του μιλήσω ψύχραιμα και λογικά” σημείωσε η παρουσιάστρια λέγοντας πως “ο Τάσος στην αρχή είχε μία διάθεση επικοινωνίας μετά εξαφανίστηκε και εκεί καταλαβαίνετε ότι ήταν το πιο κρίσιμο κομμάτι για όλους μας γιατί για ένα διάστημα, παραπάνω της μίας ώρας δεν είχαμε κανένα σημείο επαφής μαζί του».

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ