COP26: Η στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν & ο Μπόρις Τζόνσον αποκοιμήθηκαν στην διάσκεψη (βίντεο)

Οι εικόνες κάνουν τον γύρο των social media

Και ενώ ο ομιλιτής εκείνη την ώρα έλεγε πως η COP26 είναι μια από τις πιο «σημαντικές διασκέψεις στην ιστορία», ο Τζο Μπάιντεν έκλεισε για λίγο τα μάτια του και αποκοιμήθηκε! Τα χνάρια του ακολούθησε όμως και ο Μπόρις Τζόνσον.

Εικόνες από την πρώτη μέρα της διάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα στη Γλασκώβη, κάνουν τον γύρο των social media με πρωταγωνιστές των πρόεδρο των ΗΠΑ και τον πρωθυπουργό της Βρετανίας. Βλέπετε και οι δύο αφέθηκαν για λίγο στην «αγκαλιά του Μορφέα», με τον φωτογραφικό φακό να τους αποθανατίζει.

Ειδικότερα σε βίντεο φαίνεται ο Τζο Μπάιντεν να προσπαθεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά κατά την διάρκεια ομιλίας. Τελικά δεν τα καταφέρνει και κοιμάται για λίγο με ένα άνδρα, πιθανόν συνεργάτη του, να τον πλησιάζει, να του δείχνει κάτι και εκείνος να ξυπάνει.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν ήταν όμως ο μόνος που τον «πήρε» για λίγο αφού ανάλογες εικόνες κυκλοφόρησαν και με τον Μπόρις Τζόνσον.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον πρωθυπουργό της Βρετανίας με κλειστά μάτια και χωρίς μάσκα, να κάθεται ανάμεσα στον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο. 

Όπως καταλαβαίνετε στο Twitter έγινε χαμός με πολλούς χρήστες να αναδημοσιεύουν την συγκεκριμένη φωτογρφαία και να γράφουν χιουμοριστικά σχόλια για τον Βρετανό πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ