Τάσος Ξιαρχό: Οι πρώτες δηλώσεις για την εξαφάνισή του από το νοσοκομείο - «πήγα με τα πόδια για κατάθεση» (βίντεο)

«Όποιος το είπε αυτό, είναι κακοπροαίρετος»

Ο Τάσος Ξιαρχό, μίλησε για πρώτη φορά, στην εκπομπή «Super Katerina», μετά την ανάρτηση που προκάλεσε σάλο, την απόπειρα αυτοκτονίας και τα όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης, με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν το έσκασε από το νοσοκομείο.

«Το απόγευμα αποφασίσαμε να κάνουμε μία συμπληρωματική κατάθεση για κάποια έξτρα πράγματα της υπόθεσης. Επειδή είναι το τμήμα πολύ κοντά, πήγα με τα πόδια. Και απλά είπαν ότι το έσκασα για να γλιτώσω. Ούτε καν. Στον γυρισμό δεν μπήκαμε καν σε αυτοκίνητο της αστυνομίας αλλά σε ένα απλό, για να μην κινήσουμε καμία υποψία.

Όποιος το είπε αυτό, είναι κακοπροαίρετος. Όλα είναι πάρα πολύ καλά και μάλιστα είχα πολύ καλή συνεργασία με τους αστυνομικούς γιατί αναγνωρίζουν τι έχει συμβεί και θέλουν να με βοηθήσουν» είπε ο χορογράφος στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Όσον αοφρά το αν θα παραμένει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ο Τάσος Ξιαρχό είπε πως «απλά έτυχε να είμαι εδώ πέρα, γιατί έχουν δωμάτιο να μείνω. Θέλουν να είμαι μόνος μου μία δύο ημέρες για να είναι όλα ασφαλή. Στο δωμάτιο μπορώ να μείνω μόνος με μία φίλη μου να συγκατοικήσουμε γιατί δεν ήθελα να μείνω μόνος».

Δείτε επίσης:

«Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε και οι κακές ημέρες για να τις βλέπουμε στο μέλλον και να γελάμε» κατέληξε ο χορογράφος.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ