O Δημήτρης Λάλος απόλαυσε την πανέμορφη σύζυγό του στο θέατρο - Η κοινή τους εμφάνιση (φωτό)

Είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι...

Ο Δημήτρης Λάλος, ήταν η έκπληξη της φετινής σεζόν, αφού μέσα από την σειρά ''Σασμός'' του Alpha στην οποία συμμετέχει, έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο fan club. 

Ο κος Λάλος είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος υποκριτικής. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του θεάτρου «Επί Κολωνώ», αλλά και μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Από το 2000 πρωταγωνιστεί σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

 

 dimitrislalos.com

Ο Μαθιός του Σασμού όμως ήταν η αφορμή, να τον λατρέψουν οι  τηλεθεατές και να γίνει πασίγνωστος. Θες η γνήσια προσωπικότητα του που έχει υιοθετήσει τις Κρητικές παραδόσεις, θες η αγάπη του και η πίστη του για τη γυναίκα, θες η γοητεία του; Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα έχουν συνθέσει ένας ήρωα που από την πρώτη κιόλας σκηνή του στη σειρά έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Ο ίδιος είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιός Ελενα Μαυρίδου, με την οποία έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι. 

Μάλιστα λίγες ημέρες πριν ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στο θέατρο «Χώρος», όπου μαζί με άλλους ηθοποιούς του ''Σασμού'' αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Λάμπρος», Την σκηνοθεσία της οποίας  υπογράφει η σύζυγός του . 

Οι δυό τους πόζαραν μαζί, ενώ η Έλενα Μαυρίδου δεν έχασε λεπτό το χαμόγελό της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ