Σιδερένια Ισμηνούλα: Θετική στον κορωνοϊό η 13χρονη κόρη του Γιάννη Αϊβάζη & της Μαρίας Κορινθίου

Έχουν κολλήσει οικογενειακώς. 

Δύσκολες μέρες πέρασε ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης  καθώς νοσησε από κορωνοϊό και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί  σε νοσοκομείο. 

 

 

 

O Γιάννης Αϊβάζης είχε κάνει το εμβόλιο τον περασμένο Μάιο. 

;

Insta/yannisaivazis

Ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσω Instagram πριν λίγες ημέρες και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα: «Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ για τη μεγάλη συμπαράσταση και τη στήριξή σας αυτή τη δύσκολη στιγμή! Όλα βαίνουν καλώς, να ακούτε τους ειδικούς και να ξέρετε ότι δεν είστε άτρωτοι! Τα λέμε σύντομα».

Θετική και η Μαρία Κορινθίου, αλλά και η κόρη τους

Χθες, μια διφορετική έναρξη περίμενε τους τηλεθεατές του The 2Night Show. Αρχικά ήταν προγραμματισμένη να πρβληθεί η συνέντευξη της Μαρίας Κορινθίου, η οποία όπως είναι φυσικό γυρίστηκε αρκετό καιρό πριν, όπου η ηθοποιός δεν ήταν θετική στον Covid.

 

 

Ετσι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να ξεκαθαρίσει στους τηλεθεατές πως η ηθοποιός δεν βρέθηκε στον πλατό της εκπομπής του τώρα που νοσεί. Επομένως πήρε τηλέφωνο την Μαρία Κορινθίου να την ρωτήσει πως είναι, 

Η ίδια δήλωσε ότι βρίσκεται στο σπίτι μαζί με την οικογένειά της και τότε ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν έχει κολλήσει και η κόρη της Ισμήνη. «Και το παιδί. Είναι σταθερά ο Γιάννης, τον παρακολουθούμε και για το οξυγόνο και για τη θερμοκρασία του», είπε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ