Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος - Τελευταία του εμφάνιση στις Άγριες Μέλισσες

Είχε προβλήματα υγείας.. 

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός  Κώστας Λάσκος μετά από «μεγάλη μάχη» που έδωσε.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον πρόεδρο του ΣΕΗ , Σπύρο Μπιμπίλα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ότι έφυγε από κοντά μας μετά από μεγάλη μάχη, ένας σεμνός εργάτης του θεάτρου, μια εμβληματική φυσιογνωμία που σφράγισε πολλούς ρόλους με το ταλέντο του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογραφο! Καλός φίλος, σπουδαίος συνεργάτης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος

Η οικογένεια ευχαριστεί το προσωπικό, το νοσηλευτικό και το ιατρικό του νοσοκομείου Άγιος Σάββας για τη φροντίδα που προσέφερε και θα τελέσει σε στενό οικογενειακό κύκλο την αποχαιρετιστήρια τελετή και παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών πού αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιούς» ανέφερε ο κ. Μπιμπίλας.

 

 

 

 

Ο Κώστας Λάσκος συμμετείχε σε πολλές ταινίες, σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Στις σειρές  συγκαταλέγονται: «Ένας μήνας και κάτι», «Τμήμα ηθών», «Ταύρος με Τοξότη», «Τα φιλαράκια», «Η γυναίκα της πρώτης σελίδας»κ.α.

Έντονη ήταν και η κινηματογραφική του παρουσία σε δεκάδες ταινίες μεταξύ των οποίων τα πολυβραβευμένα «Μήλα» αλλά και «Η δεξιά τσέπη του Ράσου», «Άλυτη», «Αυτή η νύχτα μένει», «17 σφαίρες για έναν άγγελο»κ.α.

Στο θέατρο συμμετείχε στις παραστάσεις: «Βάκχες», «Ο αμπιγιέρ», «Τελέσιλα», «Οι Λαντζέρηδες», «Καλιγούλας», «Από τη Γεωργία με αγάπη...», «Ανδρομάχη» κ.α.

Μάλιστα η τελευταία του εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στις Άγριες Μέλισσες όπου ενσάρκωσε τον Πατέρα Νικόδημο που βοήθησε τον Θωμά Κυπραίο να κρυφτεί στο Μοναστήρι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ