Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η πολύ δυνατή Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δίνει μια διάσταση ξαφνικού & απρόσμενου στη μέρα

Αναλυτικά οι προβλέψεις... 

Η πολύ δυνατή Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζεται σήμερα, δίνοντας μια διάσταση ξαφνικού και απρόσμενου στη μέρα. Μάλιστα, ακολουθείται από την αντίθεση Ήλιου-Ουρανού. Η όψη αυτή είναι θετική αν δεν φοβόμαστε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και στον τρόπο δράση μας. Προσφέρει κίνητρο, να κάνουμε δύσκολα πράγματα ή να ανταποκριθούμε σε απαιτητικές προκλήσεις. 

ΚΡΙΟΣ

Πολλά και σημαντικά αυτά που συμβαίνουν με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα, καθώς ενεργοποιεί τόσο τον ερωτικό-σεξουαλικό τομέα στο ωροσκόπιο σας, όσο και τα οικονομικά. Μια γνωριμία θα μπορούσε να έχει καταλυτική επιρροή στη ζωή σας, ειδικά αν έχετε γενέθλια από την 1η μέχρι την 6η Απριλίου.

Όσοι έχετε ήδη μια σχέση μπορεί να σκεφτείτε ίσως να συζητήσετε για το μέλλον της αυτές τις μέρες, αλλά μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ ή αν σας είχε προταθεί μια συνεργασία μπορεί επίσης να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις επί των οικονομικών θεμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μοναδική Νέα Σελήνη της χρονιάς μέσα στον τομέα σχέσεων – γάμου και συνεργασιών δίνει ώθηση στις επαφές σας με τους άλλους κι αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, προσφέρει και την ευκαιρία μιας σημαντικής νέας γνωριμίας μέσα σε ένα ορίζοντα σχεδόν εξαμήνου, είτε σε προσωπικό, ερωτικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι πρώτες δυο εβδομάδες μετά τη Νέα Σελήνη είναι πάντα οι πιο δυνατές για να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή για να ενδυναμώσουμε τον τομέα στον οποίο φιλοξενούμε τη Νέα Σελήνη. Στην περίπτωση σας αυτός ο τομέας είναι των «σημαντικών» άλλων στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σάς καλεί να βρείτε τη φόρμα σας σε περίπτωση που την έχετε χάσει ή να τη διατηρήσετε χωρίς να βρίσκετε δικαιολογίες για να μην κάνετε άσκηση ή να τρώτε απερίσκεπτα και μη υγιεινά. Μάλιστα, αν πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, μπορείτε με αυτό το σταθερό φεγγάρι να το διατηρήσετε μακροπρόθεσμα. Κάποιες μικρές αλλαγές στη διατροφή σας, η ευκαιρία για λίγη παραπάνω κίνηση, θα κάνουν θαύματα σε λίγο καιρό από τώρα. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ