Γιαννιτσά: Νεκρός ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σε αγώνα motocross - Τα τραύματά του ήταν συντριπτικά

Είχε τραυματιστεί στις 18 Οκτωβρίου... 

Ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη στις 18 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια του πέμπτου αγώνα  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα των Γιαννιτσών.

Τότε, είχε τραυματιστεί σοβαρά ένας 27χρονος άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη. 

Μετά από δύο εμβδομάδες και σκληρή μάχη ο 27χρονος άνδρας κατέληξε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. 

Να σημειώσουμε πως ο  27χρονος είχε τραυματιστεί μαζί με ένα ακόμη νεαρό, 16 ετών, η κατάσταση του οποίου παρουσιάζει βελτίωση.

Το χρονικό του ατυχήματος 

Το περιστατικό σημειώθηκε στη 1.20 το μεσημέρι της Κυριακής 18/10, όταν 16χρονος αναβάτης που συμμετείχε στον αγώνα έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας σε ένα από τα άλματά του, με συνέπεια το δίκυκλο να πέσει στην περίφραξη, όπου προσέκρουσε σε μεταλλική κολώνα, τραυματίζοντας σοβαρά τους δύο τεχνικούς υποστήριξης. Στη συνέχεια, εκτοξεύτηκε και έπεσε πάνω στον 27χρονο. 

motomag

Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά καθώς η κατάστασή τους αξιολογήθηκε σοβαρή μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. 

Να σημειώσουμε πως ο 27χρονος  ετοιμαζόταν να μπει στον αγώνα και δεν είχε προλάβει να βάλει το κράνος του, όταν έπεσε πάνω του ο 16χρονος . Αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και σήμερα να γίνεται γνωστός ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ