Οι Βρετανοί φημίζονται για τα ρομαντικά νυφικά τους - Διαλέξαμε τους καλύτερους οίκους για τις νύφες του 2021 -2022 (φώτο)

Διάσημοι οίκοι ντύνουν γαλαζοαίματες νύφες και γνωστές σταρ 

Ήρθε η ώρα να πείτε το μεγάλο ναι; Τότε πρέπει να διαλέξετε νυφικό.

Το φόρεμα που θα φορέσετε την ωραιότερη μέρα της ζωής σας πρέπει να είναι εντυπωσιακό και ξεχωριστό.

Η εμφάνιση σας πρέπει να μείνει αξέχαστη στους καλεσμένους σας.

Από τα μοντέρνα ρομαντικά κομμάτια της Hermione de Paula μέχρι τις απλές και διαχρονικές σιλουέτες του Charlie Brear, τα ωραιότερα νυφικά του 2022 είναι "Made in Britain" .

Το περιοδικό Tatler παρουσιάζει τους καλύτερους βρετανικούς οίκους νυφικών.

Sassi Holford

Παραμένοντας σταθερά στο προσκήνιο για περισσότερα από 41 χρόνια, η Holford έχει σχεδιάσει φορέματα τόσο για διάσημες κυρίες της κοινωνικής ζωής όσο και για τις γαλαζοαίματες νύφες.

Η Autumn Phillips ανέθεσε στην Holford να σχεδιάσει το νυφικό της, όταν παντρεύτηκε τον Peter Phillips το 2008,  ενώ πιο πρόσφατα έντυσε την  Helen Mirren για τα φεστιβάλ των Καννών και της Βενετίας.

Η τελευταία της νυφική συλλογή «Love Conques All» είναι η καλύτερή της μέχρι τώρα.

Hermione de Paula

Μια εντυπωσιακή φίρμα που πρέπει να βρίσκεται στη λίστα κάθε αρραβωνιασμένης κοπέλας.

Ξεκίνησε τη βασική συλλογή της  το 2008 και στη συνέχεια ήρθε η νυφική ​​το 2015.

 Η De Paula σπούδασε στο Central St Martins και έχει εργαστεί στους Dior Couture, Alexander McQueen και John Galliano.

Αργότερα συνεργάστηκε με την επικεφαλής ενδυματολόγο της Warner Bros.

Το πελατολόγιο της περιλαμβάνει αστέρια όπως η Beyoncé, η Florence Welch και η Keira Knightley

Τα κομμάτια που σχεδιάζει  είναι εκπληκτικά όμορφα και μπορούν να περιγραφούν μόνο ως μοντέρνα ρομαντικά.

Η συλλογή της για το 2022 επικεντρώνεται στην ιδέα της μεταμόρφωσης, με το όνομα «Virëre» που στα ιταλικά σημαίνει να «να ζεις»

Christopher Kane Bridal

Απροσδόκητη και μοναδική, είναι η συλλογή που περιλαμβάνει βαριά πλεκτά, τζιν και γιγάντιες πέρλες, εμπνευσμένες από τα αρχεία του σχεδιαστή Christopher Kane.

Απευθύνεται στην εξαιρετικά μοντέρνα νύφη και ο Kane  λέει ότι είναι για το κορίτσι που «έχει τη δύναμη του χαρακτήρα να κάνει ό,τι θέλει την ημέρα του γάμου του» χωρίς να αισθάνεται την πίεση «να συμμορφωθεί με τους παραδοσιακούς κανόνες ». Κοντό ή μακρύ, καλυμμένο. ή γυμνό σώμα, κρυστάλλινο πλέγμα ή βαρύ σατέν – είναι όλα υπέροχα όταν πρόκειται για νυφικό Kane. 

Suzanne Neville

Έχοντας εξασφαλίσει στον εαυτό της μια λαμπερή φήμη για το ντύσιμο των Bρετανών τηλεοπτικών αστέρων, τώρα είναι η αγαπημένη για το κόκκινο χαλί.

Επομένως είναι εύκολο να κατανοήσουμε γιατί   η νέα της συλλογή που αποτελείται από 32 νυφικά κομμάτια πήρε το όνομα "Nova" που είναι ένα παροδικό αστρονομικό γεγονός που προκαλεί την ξαφνική εμφάνιση ενός φωτεινού «νέου» αστεριού.

Charlie Brear

Η συλλογή Liberty of Love,  εμπνέεται από την επιθυμία που έχουν οι γυναίκες να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι, να σταθούν στο δικό τους έδαφος, αλλά και πάλι να τις αγαπούν και να τις λατρεύουν.

Διαχρονικές λιτές γραμμές με minimal chic φινέτσα.

Caroline Castigliano

Μετά από μια 30χρονη επιτυχημένη καριέρα στο σχεδιασμό νυφικών πολυτελείας, η σχεδιάστρια με έδρα το Knightsbridge γιορτάζει τα επιτεύγματά της με μια συλλογή που αποτελεί παράδειγμα του στυλ της υπογραφής της – μια εντυπωσιακή αλλά χαριτωμένη εμφάνιση.

Το όνομα In Concert , τα λέει όλα

Phillipa Lepley

Είναι η Grande Dame των νυφικών στο Λονδίνο. Εδώ και πολλά χρόνια, η Lepley σίγουρα γνωρίζει ένα ή δύο πράγματα για το τι επιθυμούν οι γυναίκες με εξαιρετικό γούστο.

Κυρία των μεγάλων φορεμάτων, το στυλ της είναι εμποτισμένο με την κλασική έννοια της παράδοσης.

Η Lepley έχει μια ατελείωτη αγάπη για τα μαργαριτάρια που μεταφράζεται στα σχέδιά της

Οι δημιουργίες της απευθύνονται  στη νύφη που θέλει να θεωρείται παραδοσιακή αλλά τολμηρή.

Sally Bean Couture 

Οι μεγάλες τουαλέτες με τούλι τύπου Dior σε κάθε απόχρωση του λευκού που μπορείτε να φανταστείτε μαζί με όμορφα παστέλ δίνουν τον τόνο στη νέα statement συλλογή της Bean.

Halfpenny London

Το τρία είναι πραγματικά ο μαγικός αριθμός για την Kate Halfpenny της οποίας η εκτεταμένη καριέρα ξεκίνησε ως στυλίστρια διασημοτήτων.

Οι πελάτες της ήταν η Kate Moss, η Rihanna και η Erin O'Connor, η τελευταία από τις οποίες πρωταγωνίστησε ως παράνυμφος στον γάμο της ίδιας της Halfpenny.

Η μοντέρνα μπουτίκ της στο Bloomsbury είναι γεμάτη με το γνωστό της στυλ «Brit Cool», συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας της συλλογής που ονομάζεται «3» που υπάρχει ακριβώς αυτό – τρία νέα υπέροχα κομμάτια που περικλείουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του τολμηρού στυλ της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ