Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα επηρεάζονται οι καθημερινές μας επαφές και επικοινωνίες

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Ο τρόπος που σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα μας, ο τρόπος που εκφράζουμε τα συναισθήματα μας και οι οικονομικές μας κινήσεις υπόκεινται σε αλλαγές από σήμερα, καθώς έχουμε δυο σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις.

Η Αφροδίτη, δείκτης σχέσεων αλλά και των οικονομικών μας, περνά σήμερα στον πραγματιστή Αιγόκερω διαφοροποιώντας τα δεδομένα μέχρι τις 5/3, όπως θα δείτε στην ανάλυση μου πατώντας εδώ για τη νέα θέση της.

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή προσφέρεται για να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από το αδιάκοπο κυνήγι των στόχων σας και των επαγγελματικών επιδιώξεων σας και να έρθετε σε επαφή με κάποιους φίλους που έχετε καιρό να μάθετε νέα τους ή γενικότερα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν λείψει.

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα ούτε να πιέσετε ούτε να πιεστείτε, διότι με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα επικρατεί μεγαλύτερη σύγχυση κι έτσι πιθανώς να μην είναι και πολύ ξεκάθαρος ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Συμβαίνουν τόσα πολλά στο πλανητικό σκηνικό σήμερα που θα διαμορφώσουν τελείως διαφορετικά το πλαίσιο του Νοεμβρίου, σε σχέση με το πώς ξεκίνησε ο μήνας, που δεν θα το πιστεύετε. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, περνώντας σήμερα στον Αιγόκερω θα σας στηρίζει σε πνευματικό επίπεδο, ενθαρρύνοντας σχέσεις που σας ικανοποιούν τόσο πνευματικά όσο και ψυχολογικά.

Όταν έχεις αρκετούς πλανήτες σε κόντρα, βλέπε Δία – Κρόνο – Άρη, το να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν σθεναρά, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντική η σημερινή μέρα, καθώς η μια πλανητική μεταβολή σας αφορά ιδιαίτερα, αφού μιλάμε για τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Ερμή. Ο Ερμής προχωρά στον Σκορπιό στο τέλος της μέρας στον τομέα εργασίας και υγείας και δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στους δυο αυτούς καυτούς τομείς, τους οποίους καλείστε να βελτιώσετε με κάθε τρόπο.

Μέχρι τις 24/11 πειραματιστείτε, βρείτε εναλλακτικές λύσεις για να προσέχετε τι τρώτε, πώς γυμνάζεστε, πώς κοιμάστε και γενικά πώς φροντίζετε τον οργανισμό σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ