Anna Wintour: Γιαγιά για τρίτη φορά η σιδηρά κυρία της Vogue - H κόρη της γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι (φωτό)

Ο μικρούλης είνα πανέμορφος... 

Όλοι γνωρίζουν την Άννα Γουίντουρ, την σιδηρά κυρία της Vogue. Ασκεί μεγάλη επιρροή στο κομμάτι της μόδας, τόσο στις νέες όσο και σε μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Wintour (@wintourworld)

Γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1949. Πατέρας της ο Τσαρλς Γούιντουρ αρχισυντάκτης της εφημεδίας «Evening Standard” και μαμά της η Ελεανόρ Μπέικερ, ριζοσπάστρια του αμερικανικού τύπου και κόρη καθηγητή νομικής του  Χάρβαρντ. 

Η Άννα Γουίντουρ έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον καθηγητή Παιδοψυχιατρικής Ντέιβιντ Σάφερ, με τον οποίο χώρισε στα 11 χρόνια έγγαμου βίου.

Το 1996 σε ένα κοσμικό δείπνο, η Γουίντουρ γνώρισε τον Τεξανό πολυεκατομμυριούχο Σέλμπι Μπράιαν, με τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Το 2004 οι δυο τους παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ξεκίνησαν την κοινή τους ζωή.

Γιαγιά για τρίτη φορά

Η Άννα Γουίντουρ έγινε γιαγιά για τρίτη φορά. Η κόρη της Bee Shaffer έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το όνομα του μικρούλη είναι Oliver Sozzani και γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου. Μάλιστα η μαμά του μικρού ανέβασε στο Instagram τις πιον γλυκές φωτογραφίες. 

Να σημειώσουμε πως η Άννα Γουίντουρ έχει άλλα δύο εγγόνια. Ο γιος της Charles Shaffer και η σύζυγός του Elizabeth Cordry έχουν μαζί τις κόρες Ella Rose και Caroline Rose.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ