Τζόνι Ντεπ: Το δικαστήριο του έδωσε πρόσβαση στα αρχεία στο κινητό της Amber Heard - Πλαστές οι φώτο κακοποίησης; (φώτο-βίντεο)

Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη εδώ και χρόνια κι αυτή τη στιγμή ο Ντεπ μηνύει την Χερντ για συκοφαντία σε μια υπόθεση 50 εκατομμυρίων δολαρίων

To δικαστήριο της Βιρτζίνια συμφώνησε να δώσει στον Johnny Depp πρόσβαση στο κινητό της πρώην συζύγου του , Amber Heard, αφού ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι έτσι θα αποδείξει ότι οι φωτογραφίες που τη δείχνουν κακοποιημένη είναι πλαστές.

Αυτό σημαίνει  ότι οι δικηγόροι του ηθοποιού μπορούν να «επιθεωρήσουν ιατροδικαστικά» τα  αρχεία στο τηλέφωνο της Χερντ για να προσδιορίσουν εάν οι φωτογραφίες του κακοποιημένου προσώπου της που κυκλοφόρησαν ευρέως είχαν υποβληθεί σε επεξεργασία.

 

 

Η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι οι εικόνες του μελανιασμένου μάγουλου της είναι απόδειξη ότι ο σύζυγός της πέταξε το iPhone του πάνω της σε μια κρίση οργής το 2016 καθώς ο τοξικός γάμος τους κατέρρευσε.

 

 

Αλλά ο Ντεπ – ο οποίος προσπαθεί να δικαιώσει τον εαυτό του σε ένα δικαστήριο της κομητείας Φέρφαξ – υποστήριξε ότι οι ισχυρισμοί ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης  και οι φωτογραφίες είναι ψευδείς.

 

 

"Ο κύριος Ντεπ υποστηρίζει ότι η κυρία  Χερντ στηρίζει τους ισχυρισμούς της για κακοποίηση σε "fake αποδείξεις" και ότι τα υποτιθέμενα στοιχεία της έχουν σκηνοθετηθεί, τροποποιηθεί ή  παραποιηθεί" , δήλωσε ο δικηγόρος του Ντεπ, Benjamin Chew σε δικαστική κατάθεση.

 

 

Ο ειδικός που προσέλαβε ο κύριος Ντεπ έχει ήδη διαπιστώσει ότι τουλάχιστον μερικές από τις φωτογραφίες της κυρίας Χερντ , έχουν υποστεί επεξεργασία μέσω ειδικού προγράμματος .

 

 

Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη εδώ και χρόνια κι αυτή τη στιγμή ο Ντεπ μηνύει την Χερντ για συκοφαντία σε μια υπόθεση 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Amber Heard

Η υπόθεση ξεκίνησε με ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post  . Δημοσιεύθηκε το 2018 και σε αυτό αναφέρεται ότι η Χερντ, επιβίωσε από ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση. Στο άρθρο η Χερντ δεν κατονομάζει τον Τζόνι Ντεπ.

Ο 58χρονος Ντεπ αγωνίζεται να βγάλει από πάνω του το "στίγμα" του βίαιου συζύγου, καθώς έχασε μια δίκη εναντίον της The Sun, την οποία είχε μηνύσει γιατί η εφημερίδα τον ανέφερε ως "κακοποιητή της συζύγου του", εν μέσω των ισχυρισμών της Χερντ για ενδοοικογενειακή βία.

 

 

Ο Ντεπ έχασε τη δίκη τον Νοέμβρη του 2020 καθώς ο δικαστής έκρινε ότι ο χαρακτηρισμός ήταν αληθινός.

Η νομική ομάδα του Ντεπ έλαβε πρόσβαση στο τηλέφωνο της Χερντ την Τετάρτη για να δει εάν τα κείμενα, οι ηχογραφήσεις και οι φωτογραφίες που προσκόμισε η ηθοποιός  κατά τη διάρκεια της  εκδίκασης της υπόθεσης δυσφήμισης στο Ηνωμένο Βασίλειο παραποιήθηκαν ή τροποποιήθηκαν, αναφέρει η Daily Mail.

 

 

Η σχέση του χρυσού ζευγαριού του Χόλιγουντ κατέρρευσε το 2016 μετά από αναφορές για χρήση κοκαΐνης από τον Ντεπ, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και φερόμενη κακοποίηση της Χερντ.

Ο πρωταγωνιστής των Πειρατών της Καραϊβικής έχει διαψεύσει σθεναρά κάθε ισχυρισμό για βία εναντίον της πρώην συζύγου του.

Jimie Lily Bower - Facebook

O Nτεπ πέρυσι έκανε τη συγκλονιστική αποκάλυψη ότι κατέθεσε αγωγή διαζυγίου από την Χερντ,  αφού ανακάλυψε περιττώματα στο συζυγικό τους κρεβάτι.

 

 

Σε γραπτή δήλωση, ο ηθοποιός είπε ότι η Heard ή «πιθανώς ένας από τους φίλους της» ήταν υπεύθυνος για το περιστατικό, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν το αντιμετώπισε ως «απλά μια ακίνδυνη φάρσα» - είπε ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στον ήδη υπό κρίση γάμο τους.

Ο ηθοποιός ενώ αρνείται κάθε κατηγορία κακοποίησης της Χερντ, την κατηγόρησε ως "εγωπαθή, νάρκισσο, και παθιασμένα φιλόδοξη" που τον παντρεύτηκε για να χτίσει την καριέρα της.

Επίσης την κατηγόρησε για επιθέσεις εναντίον του. Σε μία περίπτωση αναφέρει ότι τον γροθοκόπησε στο πρόσωπο σε ένα ιδιωτικό τζετ το 2014 και σε μία άλλη ότι του πέταξε ένα μπουκάλι βότκας και του έκοψε το δάχτυλο στην Αυστραλία το 2014. 

 

 

Οι δικηγόροι της Χερντ από την άλλη μεριά, παρουσιάζουν τον Ντεπ ως ένα βάναυσο και βίαιο σύζυγο που την κακοποιούσε επανειλημμένα ,  όταν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.



Η νομική ομάδα του ηθοποιού περιμένει τώρα να λάβει τη  δικαστική εντολή που θα της επέτρεψει να επιθεωρήσει τις συσκευές της Χερντ.

Οι συσκευές θα εξεταστούν από τον πιστοποιημένο από το δικαστήριο εμπειρογνώμονα εγκληματολογίας βίντεο, ήχου και ψηφιακής φωτογραφίας, Bryan Neumeister.

" Ο κύριος  Neumeister έχει ήδη αναλύσει τις φωτογραφίες που παρουσίασε  η κυρία Χερντ  και οι οποίες υποτίθεται ότι δείχνουν τραυματισμούς που υπέστη από τον κύριο Ντεπ και διαπίστωσε ότι αυτές οι φωτογραφίες είχαν υποβληθεί σε αίτηση επεξεργασίας φωτογραφιών», ανέφερε η νομική κατάθεση.

 Ο κύριος Neumeister  σημειώνει ωστόσο, ότι δεν μπορεί να αξιολογήσει εάν τα μεταδεδομένα που σχετίζονται με αυτές τις φωτογραφίες, ή οποιοδήποτε από τα άλλα ηλεκτρονικά δεδομένα που παρουσίασε η κυρία Heard, έχουν τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο… χωρίς να ληφθεί ιατροδικαστική εικόνα.", αναφέρουν οι δικηγόροι του Ντεπ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ